Pagina 2 ~ „Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv

 „Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv
asdasdas
„Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv „Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv

Săptămânalul „JURNAL GIURGIUVEAN” este fără îndoială cea mai bună instituţie de presă a judeţului Giurgiu. Informat despre tot ce se întâmplă în judeţ, obiectiv, cu foarte multe pagini şi toate scrise cu nerv, cu profesionalism şi cu bună credinţă, „JURNALUL GIURGIUVEAN” şi-a construit un public fidel care aşteaptă cu nerăbdare ziua de sâmbătă. Pentru a afla multe lucruri noi şi interesante. Nu ascundem faptul că ne-am dori şi noi, foarte mica şi tânăra echipă de la „GIURGIU NEWS” să călcăm pe urmele lor. Ne străduim şi învăţăm de la ei.

Fiindcă ne-a plăcut foarte mult prima pagină a ultimului număr al „JURNALULUI GIURGIUVEAN”, cu acordul conducerii acestei publicaţii, o reproducem şi noi pentru cititorii noştri.

   

 

Data introducerii: 10-02-2008

 

Comentarii vizitatori

Adauga comentariu

inapoi           

 

Pagina 2 ~ Alte articole din aceeaşi categorie:

TARG FARA SPECTACOL IN WEEK-ENDINCEP PROTESTELE SI LA GIURGIUTARG DE TOAMNA IN PIATA TRICOLORULUILA GIURGIU, SUNT RIVALITATI PANA SI LA MITINGURIAVEM SI NOI CENTRU DE COLECTARE PENTRU DESEURI ELECTRICEINCEP CONTROALE SI LA GIURGIUOFERTA BOGATA DE JOBURI IN STRAINATATEPETRECERE DE HALLOWEEN SI ”BALUL BALURILOR” LA TSD GIURGIUGAL Centrul Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu La Final De SesiuneCNADNR NE LINISTESTE: NU VOR FI PROBLEME CU DESZAPEZIREAGAL Centrul Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu Si-A Indeplinit Prioritatile, Urmeaza O Noua EtapaINVITATIE LA... TRIBUNAL“Fara Sprijinul Primarilor, Prioritatile GAL Centrul Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu Ar Fi Fost Promovate Si Implementate Mai Greu”GAL Centrul Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu – Procedura De Selectie Si CofinantariELEVII SILITORI, DAR SARACI, DE LA TARA PRIMESC BANI IN PLUS PENTRU SCOALASE PRIMESC CERERILE PENTRU AJUTORUL DE INCALZIRETineri Care Au Riscat Si Au CastigatMasura 41.322 – Un Sprijin Real Pentru Comunitatile Rurale Din Judet (VI)SEFII DE LA CET S-AU RAZGANDIT: DE LUNI AU PORNIT CALDURA IN SCOLI SI INSTITUTII PUBLICEMasura 41.322 – Un Sprijin Real Pentru Comunitatile Rurale Din Judet (V)
Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA