Pagina 2 ~ „Jurnalul Giurgiuvean”, ca īntotdeauna informat, savuros şi obiectiv

 „Jurnalul Giurgiuvean”, ca īntotdeauna informat, savuros şi obiectiv
asdasdas
„Jurnalul Giurgiuvean”, ca īntotdeauna informat, savuros şi obiectiv „Jurnalul Giurgiuvean”, ca īntotdeauna informat, savuros şi obiectiv

Săptămânalul „JURNAL GIURGIUVEAN” este fără îndoială cea mai bună instituţie de presă a judeţului Giurgiu. Informat despre tot ce se întâmplă în judeţ, obiectiv, cu foarte multe pagini şi toate scrise cu nerv, cu profesionalism şi cu bună credinţă, „JURNALUL GIURGIUVEAN” şi-a construit un public fidel care aşteaptă cu nerăbdare ziua de sâmbătă. Pentru a afla multe lucruri noi şi interesante. Nu ascundem faptul că ne-am dori şi noi, foarte mica şi tânăra echipă de la „GIURGIU NEWS” să călcăm pe urmele lor. Ne străduim şi învăţăm de la ei.

Fiindcă ne-a plăcut foarte mult prima pagină a ultimului număr al „JURNALULUI GIURGIUVEAN”, cu acordul conducerii acestei publicaţii, o reproducem şi noi pentru cititorii noştri.

   

 

Data introducerii: 10-02-2008

 

Comentarii vizitatori

Adauga comentariu

inapoi           

 

Pagina 2 ~ Alte articole din aceeaşi categorie:

INCA O SARBATOARE NATIONALA LA ROMANI: 10 MAI, ZIUA REGALITATIIPESTE 300 DE LOCURI DE MUNCA INREGISTRATE PANA MIERCURI PENTRU BURSADIN NOU, EMOTII PENTRU PROPRIETARII MASINILOR INMATRICULATE IN BULGARIAELEVII S-AU INTORS LA SCOALA, PENTRU CEA MAI GREA PERIOADA A ANULUI SCOLARMEDITATIILE II DUC PE PROFESORI IN ILEGALITATEPUBLICITATEA INSELATOARE, "TAXATA" DE OJPC LA GIURGIUIZVORUL TAMADUIRII, TRADITII SI OBICEIURI. CINE LUCREAZA, ARE PARTE DE BOALA GREA!ADIO, CET! INCALZIREA IN SISTEM CENTRALIZAT, DEPASITA DE CENTRALELE PE GAZE IN GIURGIUORGANIZATORII ANUNTA PESTE 200 DE LOCURI DE MUNCA LA BURSA, PANA MIERCURI"SUCCES LA FEMININ", SFATURI PENTRU REUSITA FEMEILORSANSE PENTRU SOMERII GIURGIUVENI LA PRIMA BURSA A LOCURILOR DE MUNCA DIN 2015PENSIILE PE LUNA IN CURS, ACHITATE PANA PE 10 APRILIENU E PACALEALA! LA 1 APRILIE, DEBUTEAZA "RABLA 2015"SI PENTRU EI VIN SARBATORILE...GEST CRESTINESC, IN ZI DE SARBATOARE, AL FEMEILOR SOCIAL-DEMOCRATECINE VREA, ARE CALDURA PANA PE 15 APRILIE!STATISTICI TRISTE: TUBERCULOZA FACE RAVAGIIMASINI NOI IN DOTAREA POLITISTILOR DE LA ORDINE PUBLICANU GASESTI UN LOC DE MUNCA LA GIURGIU? MERGI LA RUSE!CATI DETINUTI S-AU SINUCIS IN PENITENCIARUL GIURGIU?
Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA