Pagina 2 ~ „Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv

 „Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv
asdasdas
„Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv „Jurnalul Giurgiuvean”, ca întotdeauna informat, savuros şi obiectiv

Săptămânalul „JURNAL GIURGIUVEAN” este fără îndoială cea mai bună instituţie de presă a judeţului Giurgiu. Informat despre tot ce se întâmplă în judeţ, obiectiv, cu foarte multe pagini şi toate scrise cu nerv, cu profesionalism şi cu bună credinţă, „JURNALUL GIURGIUVEAN” şi-a construit un public fidel care aşteaptă cu nerăbdare ziua de sâmbătă. Pentru a afla multe lucruri noi şi interesante. Nu ascundem faptul că ne-am dori şi noi, foarte mica şi tânăra echipă de la „GIURGIU NEWS” să călcăm pe urmele lor. Ne străduim şi învăţăm de la ei.

Fiindcă ne-a plăcut foarte mult prima pagină a ultimului număr al „JURNALULUI GIURGIUVEAN”, cu acordul conducerii acestei publicaţii, o reproducem şi noi pentru cititorii noştri.

   

 

Data introducerii: 10-02-2008

 

Comentarii vizitatori

Adauga comentariu

inapoi           

 

Pagina 2 ~ Alte articole din aceeaşi categorie:

BIROU SPECIAL PENTRU PRELUAREA CERERILOR DE AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE, LA CANTINA DE AJUTOR SOCIALUNDE VOTAM DUMINICA?ATENTIE CUM VA COMPORTATI IN SECTIA DE VOT: VA PUTETI ALEGE CU AMENZI USTURATOARECUPOANELE PENTRU AJUTOARELE DE LA UE INCEP SA AJUNGA LA BENEFICIARIALEGERILE DE DUMINICA SCURTEAZA PROGRAMUL ELEVILORBANI EUROPENI PENTRU SCOLI DIN COMUNELE JUDETULUIINCA UN COPIL DISPARUT DE ACASADE JOI, POSTASUL ADUCE CUPONUL PENTRU ALIMENTELE DE LA UEGIGACALORIA, MAI IEFTINA CU 100 DE LEI IN COMPARATIE CU IARNA TRECUTAGIURGIUVENII, ASTEPTATI LA DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA PENTRU CERERILE DE AJUTOR DE INCALZIREATENTIE, PRIMARI! NU PUTETI CONDITIONA ELIBERAREA ACTELOR DE IDENTITATE!CERERILE PENTRU AJUTORUL DE INCALZIRE, REPARTIZATE DIN 20 OCTOMBRIECAZUL DISPERAT AL UNEI COPILE DIN SINGURENI, IN ATENTIA PRESEI NATIONALECE NE ASTEAPTA LA IARNA? POSIBIL COD ROSU DE VISCOL SI NINSORI!SARBATOARE PENTRU PENSIONARI, DE ZIUA PERSOANELOR VARSTNICE“MARINIMIE” NEMASURATA DIN PARTEA AGENTULUI DE DISTRIBUTIE A CALDURII IN GIURGIU!RESTANTELE INSOTITORILOR PERSOANELOR CU HANDICAP, PLATITE IN OCTOMBRIEFOSTA CONDUCERE A CAR PENSIONARI, EXCLUSA DIN ORGANIZATIETARG DE TOAMNA IN CENTRUL ORASULUIINCA O EDITIE A BURSEI LOCURILOR DE MUNCA SUB EGIDA: "MULTI CHEMATI, PUTINI ALESI!"
Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA