Pagina 84 ~ „CÂINELE NU PLEACĂ DE LA MĂCELĂRIE” sau vrăjeala liberalilor cu ieşirea de la guvernare

 „CÂINELE NU PLEACĂ DE LA MĂCELĂRIE” sau vrăjeala liberalilor cu ieşirea de la guvernare
asdasdas
„CÂINELE NU PLEACĂ DE LA MĂCELĂRIE” sau vrăjeala liberalilor cu ieşirea de la guvernare „CÂINELE NU PLEACĂ DE LA MĂCELĂRIE” sau vrăjeala liberalilor cu ieşirea de la guvernare

Finalul săptămânii trecute a adus în faţa opiniei publice tot felul de scenarii, realiste dar şi fanteziste, despre cum s-ar putea încheia criza politică din România prin numirea unui nou ministru al justiţiei.

Evident, au existat şi scenarii potrivit cărora Partidul Naţional Liberal s-ar putea retrage de la Guvernare. VRĂJEALĂ ! Aţi văzut Dumneavoastră câine care să plece de bunăvoie din uşa măcelăriei ? Nici noi liberal care să lase ciolanul şi să-şi asume de bunăvoie şi nesilit de nimeni pâinea neagră a opoziţiei.

Presupunând, prin absurd, că s-ar putea întâmpla aşa ceva, dezastrul politic al P.N.L. ar fi iminent şi foarte rapid. Îndrăznim să spunem că, în judeţul Giurgiu, în 24 de ore, P.N.L. va pierde jumătate din primari şi 80% din şefii serviciilor deconcentrate. Pe care, doar interesul imediat, îi mai ţine aproape.

   

 

Data introducerii: 11-02-2008

 

Comentarii vizitatori