Pagina 31 ~ NU AVEM ĪNCĂ ALEŞI LOCALI DAR AVEM CANDIDAŢI PENTRU PARLAMENTARELE DIN TOAMNĂ.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
  NU AVEM ĪNCĂ ALEŞI LOCALI DAR AVEM CANDIDAŢI PENTRU PARLAMENTARELE DIN TOAMNĂ.
asdasdas
 NU AVEM ĪNCĂ ALEŞI LOCALI DAR AVEM CANDIDAŢI PENTRU PARLAMENTARELE DIN TOAMNĂ.  NU AVEM ĪNCĂ ALEŞI LOCALI DAR AVEM CANDIDAŢI PENTRU PARLAMENTARELE DIN TOAMNĂ.

Doi dintre politicienii locali, neintraţi în cărţile localelor pe poziţiile pe care le doreau, s-au consolat cu promisiunea unei candidaturi la alegerile parlamentare din toamnă.

Este vorba de domnul Ionel Dinu, vicepreşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu, fost P.D., fost P.S.D., fost P.D., fost P.D.-L., în prezent, P.S.D. care neprimind un loc eligibil pe lista de consilieri judeţeni la P.D.-L.şi, ulterior, susţinerea pentru un nou mandat de vicepreşedinte al Consiliului judeţean a revenit la partidul care l-a făcut „om”. Şi a început seria discuţiilor la vârf cu liderii acestui partid. Cu Miron Mitrea, cu Mircea Geoană, cu alţii preşedinţi de consilii judeţene din partea P.S.D. În fapt,

Ionel Dinu, chiar dacă nu spune vizează două lucruri: Niculae Bădălău să-şi rupă gâtul la alegerile locale pierzând alegerile pentru ca apoi să revină în echipa de conducere judeţeană a acestui partid, alături de Victor Boiangiu, pe un post care să-i asigure o candidatură la Parlamentul României.

Cel de-al doilea mare perdant al nominalizărilor pentru Consiliul judeţean Giurgiu este domnul Dan Pasat de la P.N.L. Fost P.L.D., fost P.D.-L. şi din a treia încercare, P.N.L. În ciuda tuturor eforturilor făcute, Dan Pasat nu l-a putut elimina pe Dumitru Beianu din cărţi, nu îndeplineşte condiţiile pentru a ajunge subprefect şi trebuie să se mulţumească până la toamnă cu promisiunea că va fi candidatul P.N.L. pentru un post de parlamentar. Ceea ce trebuie să recunoaştem că a început să-i placă ca idee ( e totuşi o consolare !) chit că la Parlamentul României nu se împart bani ca la Consiliul judeţean.

Culmea este că Ionel Dinu şi Dan Pasat care sunt foarte buni prieteni şi confidenţi, deşi sunt din partide diferite, se întâlnesc şi vorbesc frecvent, chiar fac jocuri împreună, punând la cale chiar în ce colegii vor candida. Ionel Dinu în colegiul de deputaţi din centrul judeţului, Dan Pasat în colegiul de deputaţi din nord.

Ce e rău dacă oamenii împart pielea ursului din pădure ?

   

 

Data introducerii: 20-04-2008

 

Comentarii vizitatori