Pagina 31 ~ 10 Óntrebări pentru Lucian Iliescu

Autor: Cetăţeanul aburit

1. De ce aţi ales, stimate domnule Primar, să transformaţi spaţiul public într-o scenă de injurii şi invective, în această campanie electorală?


2. Prin mecanismele de sublimare, tendinţele şi dorinţele ascunse ies la suprafaţă sub alta formă de manifestare. Care sunt, de fapt, dorinţele reale care se manifestă sub forma grijii nemărginite faţă de "giurgiuvenii tăi"?


3. Mă întreb, cu stupoare, care este motivul real pentru care nu aţi putut desfăşura o campanie relaxată, liniştită şi demnă, pentru că aveţi deja un portofoliu după 12 ani de mandat ?


4. Cum aţi reuşit, domnule primar, să îl depersonalizaţi pe domnul Dumitru Beianu, de la care, sincer, aveam alte aşteptări?


5. Există cumva, în Legea administraţiei publice locale, vreo legătură de subordonare între preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu şi primarul municipiului, care este cunoscută numai la PNL?


6. Cât de mare este datoria dvs. faţă de avocatul Dragoş Ujeniuc (de pe vremea când fiul dvs. era certat cu legea) de v-aţi pus tot PNL-ul în cap pentru a-l accepta după "virajele" sale, şi cu o suită de "politicieni rasaţi"?


7. Aveţi un membru nou, venit de la PLD, via PD-L, al cărui cuvânt de ordine este, de fapt, o sintagmă care sună cam aşa : "how much?". În afară de banii lui, cu ce v-a convins de îi faceţi apologia de băiat de valoare?


8. Ştiaţi, domnule primar, că pentru a cunoaşte caracterul şi tendinţele unui om trebuie să le analizezi pe primele 10 persoane din apropierea sa? Dvs. ce ştiţi despre cei cu care defilaţi?


9. Care este adevăratul motiv al intrării dvs. în PNL ? Că doar nu doctrina ......care nu se potriveşte cu cea a PCR!


10. L-aţi nominalizat pe Dumitru Beianu viitor ocupant al fotoliului din Primăria Giurgiu. Aţi concesionat-o, închiriat-o sau, probabil, privatizat-o (PRIMĂRIA) şi nu ştim noi?

 

Cu respectul care (nu) vi se cuvine,

Cetăţeanul aburit

Întrebările sunt formulate de cititori şi trimise adresa de e-mail: giurgiu.news@yahoo.com şi, din motive lesne de înţeles, redacţia şi-a permis să nu le dea numele reale sau adresele de internet.

 

   

 

Data introducerii: 24-05-2008

 

Comentarii vizitatori