Pagina 15 ~ 20 DE PARLAMENTARI P.S.D. VOR DEMISIONA LUNI DIN PARTID

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 20 DE PARLAMENTARI P.S.D. VOR DEMISIONA LUNI DIN PARTID
asdasdas
20 DE PARLAMENTARI P.S.D. VOR DEMISIONA LUNI DIN PARTID 20 DE PARLAMENTARI P.S.D. VOR DEMISIONA LUNI DIN PARTID

Bulibaseala generala, jocurile politice murdare din interiorul P.S.D. si deznodamantul previzibil al alegerilor interne din acest partid (chit ca in turul al doilea, Vasile Dancu prevede infrangerea lui Mircea Geoana) vor genera cea mai mare migratie politica din istoria parlamentului roman postrevolutionar. Numai putin de 20 de parlamentari P.S.D. (va asiguram, nume grele) vor demisiona din acest partid si se vor alatura Grupului parlamentarilor independenti condus de ministrul-deputat Gabriel Oprea.

Pe fondul unei asemenea situatii, raportul de forte politice in Parlament se va prezenta asa: P.S.D. 130 de parlamentari, P.D.L. 170 de parlamentari, parlamentari independenti 50 de parlamentari.

Ce se va alege de Partidul Social Democrat ? Unii spun ca singura solutie este schimbarea numelui in P&P. Praful si Pulberea.

Cat despre alesii locali P.S.D. din judetul Giurgiu este clar ca nu le ramane decat o solutie. O destinatie mai favorabila.

ULTIMA ORA: Surse din interiorul P.S.D. ne anunta solutia de ultima ora propusa de adversarii lui Mircea Geoana pentru evitarea dezastrului acestui partid: Ion Iliescu presedinte pentru un an ;la partid. Numai ca Ion Iliescu se pare ca nu vrea. Desi inlocuirea lui Mircea Geoana ar fi revansa mult dorita.

   

 

Data introducerii: 19-02-2010

 

Comentarii vizitatori