Pagina 3 ~ 2010, UN AN FOARTE DEPARTE DE VIITOARELE ALEGERI DAR ESENTIAL PENTRU CINE VA CASTIGA IN 2012

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 2010, UN AN FOARTE DEPARTE DE VIITOARELE ALEGERI DAR ESENTIAL PENTRU CINE VA CASTIGA IN 2012
asdasdas
2010, UN AN FOARTE DEPARTE DE VIITOARELE ALEGERI DAR ESENTIAL PENTRU CINE VA CASTIGA IN 2012 2010, UN AN FOARTE DEPARTE DE VIITOARELE ALEGERI DAR ESENTIAL PENTRU CINE VA CASTIGA IN 2012

2010 nu este un an electoral. Si totusi cat de mult va conta cine va sti sa explice mai mult electoratului ce se va intampla pe scena politica.

E multa liniste la Giurgiu. Pe scena politica. Unii se ocupa de guvernare. Altii se ocupa de opozitie. Dar fiecare cu multa discretie. Teoretic, cele trei partide parlamentare: P.D.L., P.S.D. si P.N.L. ar trebui sa-si consolideze inca de pe acum structurile politice din teritoriu. Si ca sa fim drepti, niciunul din cele trei partide nu se poate lauda ca are structuri performante in fiecare localitate. De mult prea multe ori s-a mizat pe atragerea primarilor in curtea partidelor aflate la putere. Pe motive de fonduri, pe motibe de sprijin politic.

Acum politicienii de Giurgiu trebuie sa se apuce serios de treaba. De identificarea de tineri politicieni, profesionisti si seriosi, care sa-si asume incepand cu anul 2012, misiunea unor batalii politice importante. Fiindca, alegerile locale sunt in mare masura, alegeri uninominale. Doar P.N.L.-ul giurgiuvean are candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean. In persoana actualului presedinte, Dumitru Beianu. P.S.D. si P.D.L. trebuie sa-si desemneze de urgenta candidati credinili. Care timp de doi ani si jumatate sa monitorizeze permanent deciziile si activitatea actualului presedinte. Dar nu la modul destructiv. Ci unul perfect constructiv, in principal, pentru atragerea de resurse financiare pentru Consiliul Judetean. Cu exceptia P.N.L. Giurgiu, P.S.D. si P.D.L. trebuie sa-si identifice urgent viitorul vcandidat la Primaria Municipiului Giurgiu. Lucian Iliescu este un primar vechi, extrem de cunoscut in tot judetul si de numele sau se leaga cele mai importante realizari ale ultimilor 20 de ani. Nici candidatii la Primarie in localitatile judetului nu sent persoane care trebuie identificate tocmai in 2012. Cine are ganduri sa castige trebuie sa se ap[uce de treaba de acum.

Unii vor intelege, altii vor amana deciziile importante. Timpul insa nu-i va ierta pe cei incapabili de decizii majore. Cine va munci serios in 2010 va avea un cuvant greu de spus in castigarea alegerilor din 2012. Si locale si parlamentare.

   

 

Data introducerii: 05-01-2010

 

Comentarii vizitatori