Pagina 18 ~ A DAT MOLIMA-N DECONCENTRATE!

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 A DAT MOLIMA-N DECONCENTRATE!
asdasdas
A DAT MOLIMA-N DECONCENTRATE! A DAT MOLIMA-N DECONCENTRATE!

Luni si marti, cabinetele medicale au fost luate cu asalt de pesedistii care nu vor sa se dea jos din fotoliile deconcentratelor. Harsaitii prin politica le-au sxplicat spilul celor mai tineri si necopti: "Bai baieti, daca vreti sa-i incurcam, ne luam medicale si astia nu isi pot numi oamenii...".
Wrong!!! Adjunctii pot tine locul "generalilor", asa ca strofocarea penibilelor medicale nu face decat sa demonstreze ceea ce era de demonstrat - atractia irezistibilului ciolan.
Ieri, pe holul Policlinicii, Gigi Oprisan incerca disperat sa gaseasca un medic care sa-i dea un certificat medical antedatat, "daca se poate, va rog frumos, cu data de luni". Ca sageata a intrat in Inspectoratul scolar, ca sageata a iesit.
Si Pepino am auzit ca si-ar fi procurat un medical pe motiv de inceput de ulcer din cauza de stres "de scaun", desi el era cel care sustinea sus si tare demisia in bloc din functiile detinute de PSD la deconcentrate.
Mai sunt si altii, pe care-i vom enumera maine, cu bolile aferente cu tot...
Ceea ce nu stiu "bolnavii" pesedeului este ca medicii care au eliberat certificatele pot fi intrebati cum se face ca X era luni si marti la serviciu, sanatos tun, iar "cerfiticatul" arata ca el era copt de bolnav.
Sunt semne de intrebare si cu privire la molima care a lovit sefii de deconcentrate PSD in doar doua/trei zile...
Vom reveni cu "simptome si retete" de molime pe timp de criza...

   

 

Data introducerii: 07-10-2009

 

Comentarii vizitatori