A INCEPUT O NOUA EDITIE A EMISIUNII DE MARE SUCCES "DANSEZ PENTRU TINE"

Autor: Madalina ILIE
 A INCEPUT O NOUA EDITIE A EMISIUNII DE MARE SUCCES
asdasdas
A INCEPUT O NOUA EDITIE A EMISIUNII DE MARE SUCCES A INCEPUT O NOUA EDITIE A EMISIUNII DE MARE SUCCES

Vineri seara a început noul sezon al emisiunii 'Dansez pentru Tine', iar după ce s-au luptat pe ringul de dans, două echipe au fost condamnate la duel!

Cele opt echipe au ieşit pe scenă de câte două ori, o dată pentru dansul free style şi a doua oară pentru dansul minorităţilor. Iată punctajele strânse:
Claudia Raea şi Cove: 88 puncte
Eduard Ionuţ şi Corina Bud: 90 puncte
Ştefan Rebeja şi Roxana Ionescu: 91,5 puncte - au avut cele mai bune note
Ştefan Gheorghiu şi Corina Caragea: 88 puncte
Aurora Tonea şi Augustin Viziru: 87,5 puncte
Alina Atodiresei şi Florin Piersic Jr: 85,5 puncte.

Cele două echipe condamnate la duel sunt Decebal Negoiţă şi Lavinia Pârva, cu 85 de puncte şi Mădălina Corduneanu şi Costin Sforaru.

Iată poveştile celor două echipe care se vor duela în următoarea emisiune:

LAVINIA PÂRVĂ şi DECEBAL NEGOIŢĂ luptă pentru că fiul lui Decebal să învingă boală de care suferă. Decebal şi soţia să şi-au dorit foarte mult un copil, aşa cum îşi doreşte orice familie tânără. Din păcate, primul lor copil s-a născut cu un cromozom în plus, cu Trisomia 21 sindrom Down. A fost copleşitor pentru părinţi mai ales că Vladut a fost diagnosticat şi cu o malformaţie la inimă, iar la vârstă de 9 luni a fost operat pe cord la Cluj. Operaţia a fost un succes. Părinţii au făcut eforturi să-i ofere şansa lui Vladut de a fi că ceilalţi copii, dar nu este de ajuns. Este evaluat periodic şi evoluţiile lui sunt spectaculoase. Specialiştii spun că are foarte mari şanse să fie recuperat în aşa fel încât să ajungă un adult independent. În acest moment face doar terapie prin joc, de două ori pe săptămâna. Pentru a progresa, are nevoie de kinetoterapie, logopedie, terapie prin joc, ABA. Aceste şedinţe costă foarte mult şi trebuie făcute zilnic pentru a avea rezultate, ceea ce este peste puterile părinţilor. Vladut mai are un frăţior de un an şi jumătate, Matiaş Ioan. Decebal este inspector credite IMM iar soţia să stă acasă şi are grijă de cei doi copii. Nu au apartamentul lor, locuiesc într-un apartament ANL, cu 2 camere, închiriat de la primărie.

COSTIN SFORARU intra in competitia visurilor alaturi de MADALINA CORDUNEANU care viseaza sa-si ajute mama bolnava care a trait o viata de cosmar pana acum. Pentru mama Madalinei, viata alaturi de sotul sau a fost un cosmar care a inceput inainte de a se naste Madalina. Barbatul umbla mai tot timpul beat si fara serviciu si isi agresa sotia zilnic. Chiar si cand era gravida a lovit-o cu brutalitate si din cauza asta era sa faca avort. Au fost zece ani de teroare pentru Madalina si mama ei. "Imi aduc aminte ca intr-o zi cand eram la gradinita m-a batut... si eram asa, ca de vata, ca nici nu puteam sta pe pat. A doua zi la gradinita mama m-a imbracat cu ciorapei albi ca sa nu mi se vada vanataiele de pe picioare. La scoala aveam note numai de FB. In clasa a III-a am luat un Bine si m-a batut de mi-au sarit ochelarii si au zburat pe geam". Madalina a stat la centrul de securitate, iar clasa a IV-a a facut-o la domiciliu, deoarece profesorilor le era frica de tatal ei care venea la scoala si ii ameninta cu cutitul. A schimbat patru scoli, iar cand a avut posibilitatea sa se duca la lotul national de gimnastica ritmica, tatal ei nu si-a dat acordul pentru a putea pleca in strainatate. De cand parintii ei s-au despartit, Madalina si mama ei locuiesc cu chirie intr-o garsoniera modesta. Tatal sta si acum in apartamentul lor de trei camere iar procesul de partaj al bunurilor comune dureaza deja de 4 ani. Mama a muncit la fabrica de mobila pana cand s-a imbolnavit, acum 10 ani. Madalina munceste, invata si are grija de mama ei pe care trebuie sa o duca chiar si la baie si cu toate astea nu-si pierde curajul, isi doreste s-o stie pe mama ei in siguranta, pentru a-si continua viata, in care deocamdata este hotarata sa nu implice niciun barbat.

   

 

Data introducerii: 16-04-2011

 

Comentarii vizitatori