ADEVARUL DESPRE MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON

Autor: Madalina ILIESCU
 ADEVARUL DESPRE MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON
asdasdas
ADEVARUL DESPRE MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON ADEVARUL DESPRE MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON

Au trecut mai multe luni de la moartea vedetei pop si lucrurile neclare incep sa fie developate. Fotograma cu fotograma. Unul din personajele cheie ale mortii lui Michael Jackson, medicul lui personal, Conrad Murray, si-a schimbat declaratia privind succesiunea evenimentelor din ziua in care a murit artistul, spunand ca a facut o greseala cand a fost interogat prima oara de politisti.

Avocatul lui Conrad Murray a afirmat intr-un interviu acordat site-ului RadarOnline.com ca doctorul a incurcat ordinea evenimentelor cand a dat prima declaratie politiei in iunie 2009. "Doctorii mai fac greseli si asta e exact ce a facut si el", a spus avocatul. Noua versiune este considerata deosebit de importanta atat pentru procurori, cat si pentru aparare.

Raportul initial al politiei spunea ca medicul i-a administrat lui Jackson sedativul puternic Propofol la ora 10.50, apoi a lipsit din incapere cateva minute pentru a merge la toaleta, iar cand s-a intors si-a gasit pacientul inconstient si a inceput resuscitarea. Murray ar fi sunat la 911 abia la ora 12:21, dar, potrivit unor noi dovezi, cu cateva minute inainte, la 11:54, vorbea la telefon cu un alt pacient spunandu-i foarte calm rezultatele unor analize. Acest lucru pare greu de crezut avand in vedere ca tocmai ii facuse resuscitarea lui Michael Jackson, iar avocatul spune acum ca doctorul gresise de fapt orele pe care le-a spus initial. Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei injectii cu Propofol, un sedativ foarte puternic.

   

 

Data introducerii: 18-02-2010

 

Comentarii vizitatori