ADRIAN NASTASE SE PREGATESTE SA PREIA P.S.D.-UL

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 ADRIAN NASTASE SE PREGATESTE SA PREIA P.S.D.-UL
asdasdas
ADRIAN NASTASE SE PREGATESTE SA PREIA P.S.D.-UL ADRIAN NASTASE SE PREGATESTE SA PREIA P.S.D.-UL

Voalat sau nu, toata lumea din P.S.D. sau din spatiul public recunoaste ca "epoca Ponta" este pe cale sa se incheie. Cine mai crede ca ajunge Victoras premier este prost sau ... prost.

Nea Nelu, Hrebe si toti sforarii ascunsi ai P.S.D.-ului au inteles ca maurul si-a facut datoria si ca trebuie sa plece. Dar cine sa vina in locul lui. Evident... A.N.-ul. Care, a fost nu numai cel mai coios premier de la P.S.D. dar si un lider autoritar. Multora nu le place stilul arogant al lui Nastase. Si inca n-au vazut nimic. Dar, lor, la aceasta ora asta li se pare solutia cea mai inspirata.

Numirea ca sef coordonator de la Bucuresti a lui Adrian Nastase este o solutie gandita si acceptata de echipa lui Ion Iliescu de a-i oferi partidul lui Adrian Nastase. Si nu lui Miron Mitrea. Singurul contracandidat puternic.

Nastase a venit la Giurgiu pentru a-si evalua potentialii parteneri si pentru a-i lichida pe oamenii lui Mitrea si ai lui Vanghelie.

Adio Cristian Marciu, adio Adrian Popescu Proto.

Asa cum spuneam si altadata sunt in blocstarturi si asteapta numirea fie Niculae badalau, fie Tudorel Tone. Acum depinde cum sare fiecare la cap si care da mai mare atentie ideei de atasament fata de Nasu Mare. Adica de A.N.

Dintre bucatile pe care le are de arondat putem spune ca Giurgiu a fost deja adjudecat.

   

 

Data introducerii: 27-10-2011

 

Comentarii vizitatori