AVERILE DIN GIURGIU ALE "NASULUI" CATALIN VOICU

Autor: R. Stere
 AVERILE DIN GIURGIU ALE
asdasdas
AVERILE DIN GIURGIU ALE AVERILE DIN GIURGIU ALE

Jurnalistii de la Academia Catavencu au trait pe pielea lor emotiile unei "descinderi" in imperiul creat de Catalin Voicu in judetul Giurgiu. Amenintari, lipsa de reactie a politistilor, frica de a vorbi a locuitorilor din Calugareni si Iepuresti. Chestiuni despre care Giurgiu News a mai scris. Poate ca nu e prea tarziu ca organele competente sa treaca la masuri concrete. ...Doar daca nu sunt prinse in "hora mare" a faradelegilor lui Voicu

"Judetul Giurgiu nu tînjeste dupa libertatea lui Catalin Voicu, zis Nasul. Se poarta ca si cum senatorul ar fi liber si ar chefui ca de obicei, la sfîrsitul saptamînii, în casele sale pitite sub numele soacra-sii, sau ar vîna pe mosia de vînatoare disimulata sub numele lui taica-sau. Sau, mai degraba, Giurgiul se comporta ca si cum l-ar astepta pe Nas sa iasa de la bulau, cu pîine si sare, ca pe boierul cel mare al tinutului. Nasul este adevaratul stapîn al Giurgiului. Ne-am convins cautîndu-i averile ascunse în paduri, îndaratul însemnelor de proprietate ale statului român, care este aliatul sau împotriva legii.
În Giurgiu, statul a ajuns partasul Nasului la o serie de faradelegi, care continua sa se petreaca sub ochii nostri, ca si cum Giurgiul n-ar face parte din România. Tot ce a mentionat Nasul în declaratia de avere de pe site-ul Senatului este apa de ploaie. În Calugareni, are cel putin doua case trecute pe numele Liviei Baboi, zisa Viky, soacra-sa. În Iepuresti, are un teren de vînatoare si un conac, pe un teren de 65 de hectare, împreuna cu George Neagoe, procurorul-sef al judetului Giurgiu, si cu Gheorghe Paunescu, primarul Iepurestilor".
Sursa - Academia Catavencu

   

 

Data introducerii: 04-06-2010

 

Comentarii vizitatori