Pagina 52 ~ BADALAU ATACA PE TURNANTA

Autor: Iadu Michiduta
 BADALAU ATACA PE TURNANTA
asdasdas
BADALAU ATACA PE TURNANTA BADALAU ATACA PE TURNANTA

Dupa ce a scaldat-o o perioada buna de timp - ba ca va candida, ba ca il ajuta pe Tone, ba pe Popescu - Niculae Badalau s-a hotarat. Va candida luni la sefia organizatiei.
Este un atac calculat al ex-liderului social-democratilor, care se poare ca si-a calculat la rece toate sansele.
"Si noi care credeam ca a pus-o de mamaliga cu Vanghelie...
"Este adevarat ca am fost contactat de Vanghelie, care mi-a propus functia de prim-vicepresedinte, plus o serie de alte <<avantaje>>, insa l-am refuzat.
Ce credeti, ca dupa ce m-a dat afara din partid, eu o sa ii fac jocurile? Nici pe Tone nu am cum sa il ajut, nu pot face pact cu unul care a vandut partidul liberalilor...
Voi spune aceste lucruri luni, la conferinta judeteana de alegeri...
Este clar ca nu pot fi sluga lui Popescu (ajutat de banii lui Vanghelie), dar nici nu accept sa stau la masa cu Tone, Maroiu sau altii care au vandut partidul catre PNL.
Vreau sa fac o echipa asa cum mi-am dorit, cu oameni tineri, competenti si necorupti.
Sunt cativa in organizatie care vor sa-i ridice mingi la plasa lui Lucian Iliescu. Oamenii astia nu se gandesc decat la buzunarele lor. Daca nu suntem atenti, Lucian Iliescu va face precum Cuza - va uni toate partidele intr-unul singur, iar el va fi tatuc. Va face si va desface tot ce misca in judetul asta... Nu trebuie sa ajungem accolo...". 

   

 

Data introducerii: 05-06-2010

 

Comentarii vizitatori