Pagina 76 ~ BANUL ŞI SACOŞA ELECTORALĂ CEI MAI BUNI AGENŢI DE CAMPANIE.

Autor: Caterina ILIE
 BANUL ŞI SACOŞA ELECTORALĂ CEI MAI BUNI AGENŢI DE CAMPANIE.
asdasdas
BANUL ŞI SACOŞA ELECTORALĂ CEI MAI BUNI AGENŢI DE CAMPANIE. BANUL ŞI SACOŞA ELECTORALĂ CEI MAI BUNI AGENŢI DE CAMPANIE.

Adriana Saftoiu crede ca alegerile, si in era digitala, se castiga "cu sacosa si plicul", in conditiile in care electoratul are "mentalitate de milog si functioneaza ca un fel de caine al lui Pavlov".

"Electoratului ii arati, mai ales in perioada de campanie, ce-i trebuie, adica salarii, pensii. Acum toata lumea pluseaza", a explicat Adriana Saftoiu, candidat PNL la alegerile parlamentare.

Adriana Saftoiu a fost prezenta la conferinta de marketing si comunicare Politica 2.0 "Cum se castiga alegerile in era digitala", desfasurata marti in Bucuresti.

"La noi banii voteaza, nu informatia", a atras atentia Saftoiu, adaugand ca intrebarea pe care si-o pun alegatorii este "Ce se da?". 

Involuntar, doamna Adrian Săftoiu devoalează mecanismele furtului politic practicat de P.N.L. în judeţul Giurgiu la alegerile locale şi, pe cale de consecinţă, şi la alegerile parlamentare.

Vă prezentăm, în cele ce urmează calculele unui candidat liberal pentru câştigarea colegiului său de deputat.

"Cumperi 10.000 de voturi cu 1 milion de lei vechi pe vot. Care înseamnă 10 miliarde de lei vechi. Mai obţin pe votul politic 5.000 de voturi. În total 15.000. Suficient ca să ies deputat."

Ce trebuie să ştiţi şi Dumneavoastră, stimaţi cititori. Personajul în cauză este un demnitar actual al judeţului, recomandat să ocupe o funcţie importantă nu de calitaţile profesionale, nu de valoarea personală ci din perspectiva banilor foarte mulţi pe care îi are, foarte mulţi provenind din afaceri dubioase cu terenuri şi tunuri imobiliare. 

Nu merge în parlament să facă ceva pentru acest judeţ. Ci să-şi sporească şi mai mult averea şi, în plus, după metoda Adrian Năstase şi Miron Mitrea. să beneficieze de protecţie politică pentru toate fărădelegile făcute până acum şi de acum înainte.

Dumneavoastră ce credeţi ? De ce un om merge în Parlament şi cheltuie 10 miliarde lei vechi când salariul lui de deputat cumulat pe patru ani echivalează cu suma de 2 miliarde şi vreo 300 milioane lei vechi ? Nu-i aşa că este ceva putred în această socoteală ?

Vă lăsăm pe Dumneavoastră să ghiciţi cine este personajul în cauză. Vă asigurăm că este foarte uşor de aflat.

   

 

Data introducerii: 01-10-2008

 

Comentarii vizitatori