BOGDAN CANTARAGIU - UN TATIC FERICIT

Autor: Madalina ILIE
 BOGDAN CANTARAGIU - UN TATIC FERICIT
asdasdas
BOGDAN CANTARAGIU - UN TATIC FERICIT BOGDAN CANTARAGIU - UN TATIC FERICIT

Nu exista bucurie mai mare pentru deputatul Bogdan Cantaragiu decat sa vorbeasca despre fiul sau, Bogdan Cristian. Cea mai mare si mai importanta realizare a vietii lui.

Copilul familiei Cantaragiu a implinit recent, pe 24 decembrie 2009, 2 ani. Motiv pentru care se cheama si Cristian. Micul Cantaragiu s-a nascut prematur, prin cezariana si avea la nastere doar 900 de grame. Efortukl medicilor si grija extraordinara a parintilor a facut ca Bogdan Cristian Cantaragiu sa fie un copil foarte sanatos si energic, un copil pe care, in mod firesc,  parintii il iubesc din toata inima.

In ultima zi a anului, deputatul Cantaragiu a iesit cu micul sau cavaler la o mica repriza de cumparaturi printr-un mall bucurestean. Nu ne-a spus domnul Cantaragiu despre cumparaturile pe care vrea sa le faca decat despre jucariile promise fiului sau. Avioane de jucarie care zboara si au multe luminite, de fapt, jucariile preferate ale fiului sau.

Domnul Cantaragiu ne-a mai spus ca si-ar dori si un al doilea copil, probabil, o fetita, dar ca lucrul acesta se va intampla intr-un an sau doi.

Bogdan Cantaragiu este un tatic fericit. Ceea ce le dorim tuturor taticilor si mamicilor din Giurgiu.

   

 

Data introducerii: 31-12-2009

 

Comentarii vizitatori