BOGDAN CANTARAGIU: VREAU FAIR PLAY LA ALEGERI SI UNITATE IN PARTID!

Autor: I. DEAC
 BOGDAN CANTARAGIU: VREAU FAIR PLAY LA ALEGERI SI UNITATE IN PARTID!
asdasdas
BOGDAN CANTARAGIU: VREAU FAIR PLAY LA ALEGERI SI UNITATE IN PARTID! BOGDAN CANTARAGIU: VREAU FAIR PLAY LA ALEGERI SI UNITATE IN PARTID!

"Am citit cu  stupoare interviul  lui Mihai Dobre si am ramas siderat de neadevarurile rostite de catre acesta. Nu stiu cine il intoxica pe domnul primar cu tot felul de minciuni, dar din nou,in loc sa verifice informatia, dansul prefera sa ma atace intr-un mod grosolan si total lipsit de colegialitate.
Punctual, va spun ca prietenul meu Marin Anton nu a fost la sedinta BPN-ului de ieri, Razvan Toader nici atat. Este foarte simplu de demonstrat acest lucru intreband chiar persoanele respective. Cat priveste acuzele la adresa mea privind asazisele  presiuni exercitate de mine asupra unor colegi de partid, sefi de deconcentrate sau nu, ii somez public pe toti cei care s-au considerat <<amenintati>> de catre mine in vreun fel sa prezinte acele dovezi organelor in drept. Eu cred ca pot sa ma <<acuze>> doar de zilele in care stateam pe la ministere sa iau aprobarile pentru numirile dansilor pe posturi…
Nu am atacat pe nimeni, nici in presa si nici direct de cand am venit in Giurgiu, am preferat intotdeauna sa port o discutie fata in fata pentru a lamuri problemele aparute in organizatie. Nu am de gand sa fac acest lucru nici de acum inainte, dar nici nu accept sa se spuna minciuni grosolane despre mine, bazate doar pe lipsa de caracter a unor personaje.
E democratic ca Mihai Dobre sa sprijine pe cine vrea dansul la viitoarele alegeri, dar acest lucru sa se faca in conditii de fair play, nu prin atacuri la persoana, indreptate asupra presedintelui actual al partidului.
Asa cum am spus la sedinta de la Ghimpati, in fata a 500 de colegi, imi doresc unitate in partid, pentru ca ne asteapta o lupta grea si numai impreuna vom putea castiga alegerile din 2012".

   

 

Data introducerii: 01-09-2010

 

Comentarii vizitatori