Pagina 43 ~ CANTARAGIU NU E PREA IUBIT LA SECTORUL UNU

Autor: Gheorghe BIŢĂ
 CANTARAGIU NU E PREA IUBIT LA SECTORUL UNU
asdasdas
CANTARAGIU NU E PREA IUBIT LA SECTORUL UNU CANTARAGIU NU E PREA IUBIT LA SECTORUL UNU

Nu stim ce pile a avut deputatul Cantaragiu de a nu mai fost bun la P.D.L. Giurgiu si, asa, peste noapte, a devenit solutia miraculoasa si geniala pentru P.D.L. Bucuresti Sector 1.

E clar ca afost vorba de pile pentru ca activitatea sa, de mai bine de 2 3 luni la conducerea Organizatiei din Sectorul Unu nu a rupt gura nimanui de pe calea Grivitei sau de pe Soseaua Chitilei. Dimpotriva, greu mai astupa gurile contestatrilor sai care il acuza de ineficienta politica, de lipsa de viziune politica si de incapacitatea de a gasi o strategie politica cu care partidul sa se apropie macar de performantele politice din anii 2004-2009.

Ce mai, Cantaragiu e permanent in mijlocul unui scandal continuu cu unii colegi de partid care ii reproseaza ca in afara organizarii partidului pe sectiile de votare nu mai are nimic in cap. Pe buna dreptate.

Ce e in sufletul lui Bogdan Cantaragiu ? Bineinteles, nostalgia dupa judetul Giurgiu. Mama ce l-ar mai pupa pe nea Mihai Dobre, pe Cezarica si pe toti contestatarii lui daca l-ar accepta sa se intoarca la Giurgiu. Evident, numai ca presedinte. Ca simplu membru de partid tuseste.

Ce ti-e si cu gripa asta de sfarsit de iarna si inceput de primavara. Tare mie, draga Bogdane, ca nu mai pupi, presedinte de organizatie la P.D.L. Giurgiu. Si nici ca membru nu te mai vrea lumea. Giurgiuveanul de rand. Caruia i-ai intors, atunci cand nu trebuia, un fund mare. Chiar ia celora care te-au pupat prea mult acolo unde nu trebuia. Simtindu-se intotdeauna mici si umiliti.

   

 

Data introducerii: 01-03-2011

 

Comentarii vizitatori