Pagina 31 ~ CE CĂRŢI JOACĂ VICTOR BOIANGIU ?

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 CE CĂRŢI JOACĂ VICTOR BOIANGIU ?
asdasdas
CE CĂRŢI JOACĂ VICTOR BOIANGIU ? CE CĂRŢI JOACĂ VICTOR BOIANGIU ?

Suspectă şi neverosimilă retragerea la umbră a actualului preşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu, domnul Victor Boiangiu. Oare ce ascunde această tăcere, echivalentă cu o înfrângere temporară planificată ?

Domnul Victor Boiangiu, un alt personaj necombatant în procesul alegerilor locale, vizează un mandat parlamentar la toamnă pe colegiul din jumătatea de sud a judeţului. Şi domnul Victor Boiangiu aşteaptă eşecul previzibil al domnului Niculae Bădălău la alegerile locale pentru a-i lua locul de preşedinte al partidului la nivel judeţean şi pentru a-şi asigura un loc bun de parlamentar la toamnă. Ceea ce ar echivala cu un sfârşit frumos şi liniştit de carieră politică.

Nu este exclus ca o parte din primarii actuali ai P.S.D. să caroteze campania şi rezultatul domnului Bădălău la preşedinţia Consiliului judeţean. Ori o nouă înfrângere a domnului Bădălău ar echivala cu eliminarea sa din conducerea social-democraţilor giurgiuveni. Ceea ce se urmăreşte. Şi de domnul Victor Boiangiu şi de domnul Ionel Dinu şi de domnul Cristian Marciu, un alt personaj cu interese în viitorul nu foarte îndepărtat.

   

 

Data introducerii: 20-04-2008

 

Comentarii vizitatori