Pagina 18 ~ CE FACUSI NEA ILIE ? DERAIASI ?

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 CE FACUSI NEA ILIE ? DERAIASI ?
asdasdas
CE FACUSI NEA ILIE ? DERAIASI ? CE FACUSI NEA ILIE ? DERAIASI ?

Politica giurgiuveana este plina de personaje pitoresti. Unul dintre cele mai reprezentative fiind Ilie Ene din Stoenesti, cunoscut mai ales dupa porecla de Pampulea.

Ilie Ene si-a dorit mult sa fie primar in localitate. dar, din pacate pentru el, nu areusit sa ajunga decat consilier local. Fiind, in prima instanta, la constituirea consiliului local, refuzat de P.S.D. si P.N.L. pentru a ajunge viceprimar al localitatii.

Pe fondul propunerilor de tradare venite de la P.S.D., recte de la fostul senator Ion Radoi, Nea Ilie a pus botul unei treceri tacite la P.S.D., fapt pentru care viceprimarul de la P.S.D. a fost mazilit si el uns seful social-democratilor giurgiuveni. Nu stim daca oficial dar, in mod sigur, in realitate.

Este binecunoscut faptul ca mai marii actuali ai P.S.D.-ului umbla de mai multe luni prin judet pentru a racola primarii si viceprimarii altor partide. Cu mai mult sau mai putin folos. Intalnirea de la Poiana Brasov a liderilor P.S.D. fiind cel mai important prilej de a testa ...oaiele unor primari si viceprimari de a se da pe fata cu P.S.D.-ul. Nu a prea fost mare entuziasm la acest capitol, multi dintre cei contactati, ca tot romanul, impartiali n-au dat curs invitatiei. Dar asta nu inseamna ca au fost abandonati de P.S.D. si ca nu se vor face presiuni pe ei in continuare.

Revenind la personajul nostru, Pampulea din Stoenesti, trebuie pusa o intrebare clara. A tradat P.D.L.-ul sau a fost santajat de P.S.D. cu pierderea postului de viceprimar ?

Daca nu am fi fost cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale, nici nu merita sa intrebam sau sa cautam raspuns. Pierderea este insignifianta.

   

 

Data introducerii: 27-10-2009

 

Comentarii vizitatori