Pagina 7 ~ CE I-A MAI BUBUIT MINTEA LUI LUCIAN ILIESCU.

Autor: Laurentiu ANTON
 CE I-A MAI BUBUIT MINTEA LUI LUCIAN ILIESCU.
asdasdas
CE I-A MAI BUBUIT MINTEA LUI LUCIAN ILIESCU. CE I-A MAI BUBUIT MINTEA LUI LUCIAN ILIESCU.

Primarul urbei noastre are niste faze cu totul speciale. Promite multe dar face foarte putine. Si cu atat mai putine de acum incolo pentru ca a intarcat Balaia jafului pe banii publici.

Lucian Iliescu este foarte constient ca i se apropie sfarsitul pe scena politica giurgiuveana. Din motive de bani si de lipsa de protectie politica. Deoarece nu mai are bani de tocat la bugetul local a inceput sa-si lichideze alegatorii: 200 de salariati de la DGSPGC si inca 200 de la alte servicii din cadrul Primariei.

Numai ca asa, intr-o noapte, visand la visele frumoase cand traia bine mersi din taxele puse dupa cum voiau muschii lui, si-a amintit de Vama. Si visul s-a transformat in cosmar. Cum s-ar spune ce ras de vama are Giurgiu, de face tara de rusine. De parca se terminasera toate problemele din Giurgiu (asfalt, apa, canalizare, iluminat public, scoli la standarde normale) si doar vama era ultima problema.

E clar, Lucica al nostru vrea sa puna de-o noua golanie. Cica sa ceara vama de la A.N.A.F. si s-o administreze el. Adica Primaria. Ca cica statul nu se mai intereseaza de vama si asa cum arata strica blazonul Giurgiului. Ce vorbesti, Franz ?

Lucica al nostru vrea sa toarne asfalt, sa dea cu bidineaua, ba nu cu trafaletu ca e mai european, sa refaca iluminatul, si daca e nevoie sa refaca si Podul Prieteniei. Ca daca nu, trecem Dunarea cu barca. I-auzi brau ! Stie el ca de acolo ies bani frumosi si pe seceta asta este nevoie de un balon de oxigen.

Cine ti-a dat ideea asta creata ? Nen-tu Daniel Chitoiu ? Cand era el sef la A.N.A.F. avea deplina libertate s-o faca. Dar n-a facut-o. De ce oare ?

   

 

Data introducerii: 11-02-2009

 

Comentarii vizitatori