Pagina 7 ~ CE-I LIPSEA CHELULUI DIN GIURGIU ? TARGUL DE NUNTI.

Autor: Gheorghe BITA
 CE-I LIPSEA CHELULUI DIN GIURGIU ? TARGUL DE NUNTI.
asdasdas
CE-I LIPSEA CHELULUI DIN GIURGIU ? TARGUL DE NUNTI. CE-I LIPSEA CHELULUI DIN GIURGIU ? TARGUL DE NUNTI.

In niciun caz nu resping ideea unui om entuziast. Dornic sa aduca un strop de speranta in inimile oamenilor. Si mai ales a oamenilor tineri. Si buni. Si curati la suflet. Din acest punct de vedere, Targul de nunti din targul Giurgiului in saptamana minunata 1-8 martie 2009, pare un strop de morfina injectat intr-un trup complet paralizat. de neputinta, de mizerie, de saracie, de lipsa oricarei sperante de mai bine.

Pentru ca a le oferi tinerilor si mai putin tinerilor din Giurgiu bucuria de a admira rochii de mirese, costume de gineri, flori, invitatii, ghirlande si tot tacamul pentru o asemnea ceremonie minunata este ca un vis frumos si de nerealizat intr-un oras in care tinerii nu-si pot gasi un loc de munca decent, o locuinta - fazele premergatoare si extrem de necesare construirii unei casnicii.

Din pacate, asa cum sunt aranjate lucrurile la Giurgiu de o administratie interesata numai de propriile interese si deloc de cele ale celorlalti cetateni, astazi se preteaza un Targ al locuintelor de criza (din cartoane) amplasate sub podul pe care vrea sa-l construiasca mai nou Lucian Iliescu in oras, un Targ al inmormantarilor cu cele trebuincioase (arpacas, lumanari, pantofi de mort, sicrie si giulgiu), un Targ al vechiturilor (ce am aruncat de prost si il luam din nou la purtare de bun), o parada a Cersetorilor si spalatorilor de parbriz si nu in ultimul rand, Conferinta nationala a Cautatorilor prin gunoaie. In cautare de fier vechi.   

Foarte trist dar foarte adevarat.  

   

 

Data introducerii: 07-03-2009

 

Comentarii vizitatori