Pagina 18 ~ CE MAI FACE NEA LUCICA ?

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 CE MAI FACE NEA LUCICA ?
asdasdas
CE MAI FACE NEA LUCICA ? CE MAI FACE NEA LUCICA ?

Nu ne-am mai ocupat de multa vreme de un personaj drag noua si tuturor giurgiuvenilor. Nea Lucica Iliescu. Ce-o face el acum pe saracia asta bugetara dupa ce nen-su Tariceanu l-a blagoslovit cu bani grupa mare inultimii ani ? El face bine ca s-a adunat destula osanza in trei mandate. Sau patru. Ca nici nu mai stim de cand este la Primaria Giurgiu. La Primarie, tace si chitaie de saracie. Asteptand vremuri mai bune (cand o reveni P.N.L.-ul la guvernare) sau mai stiii ce smecherie politica apare si tasti, revii la guvernare, chit ca pana mai ieri erai seful P.N.L. Giurgiu.

Ce-am vrut sa spunem ? Ca nea Lucica e impacat pe deplin cu gandul infrangerii sefului sau de partid. Pe care, oricum, nu-l iubeste nici cat negru sub unghie. Ca sa nu para mult prea relaxat si-a pus echipa la treaba. Comparati implicarea lui nea Lucica de la alegerile locale si parlamentare de anul trecut si greata imensa de a cum pe care n-o poate stinge nici cu o caruta de lamai.

Dar nu-i duceti grija. Slava Domnului, cu telefonul e permanent in legatura cu personaje grele de prin vecinii politici. Cu nea Nelu Cotrocelu, ca oricum el e mare si tare in P.S.D., cu nea Michi, de prin aceleasi orizonturi politice, dar si cu baieti importanti de pe la P.D.L. Unii, primari ca si el. Colegi de suferinta dar in mandate diferite. Dar si cu Calin Popescu Tariceanu de la care astepta in aceste zile vesti bune despre preluarea puterii. Cu calul troian Klaus Johannis. N-a fost si nici n-o sa fie ca nu vrea calul sau catarul Traian. Pe numele de buletin, Traian Basescu. Care dupa ce s-a fript cu Tariceanu sufla si-n Johannis.

Hai, ma nea Lucica, nu fii trist. Te-ai invartit mata in situatii si mai grele. Te descurci, mata, oricat e criza de mare.

   

 

Data introducerii: 22-10-2009

 

Comentarii vizitatori