Pagina 18 ~ CEZAR MAGUREANU IN NEGOCIERI AVANSATE

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 CEZAR MAGUREANU IN NEGOCIERI AVANSATE
asdasdas
CEZAR MAGUREANU IN NEGOCIERI AVANSATE CEZAR MAGUREANU IN NEGOCIERI AVANSATE

Desi solicitase o discutie cu presedintele P.N.L., domnul Crin Antonescu, senatorul liberal de Giurgiu Cezar Magureanu a fost eliminat cu duritate din partid. Motivul: absenta de la sedinta comuna a Camerelor Parlamentului de la dezbaterea si votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Emil Boc.

Desi, in sala de sedinte a Senatului Romaniei a ramas exact in inima grupului senatorilor liberali, sursele noastre ne spun ca domnul Magureanu este deja cu gandul departe de liberali. Fiind interesat sa treaca la Partidul Democrat Liberal in masura in care i se vor satisface doua doleante majore. Sa preia conducerea organizatiei municipale Giurgiu si sa fie candidatul acestui partid pentru alegerile de primar de Giurgiu din anul 2012. Candidatura anuntata inca de pe vremea cand activa in Partidul National Liberal.

Chiar daca cel doua solicitari produc frisoane si ceva nemultumiri in partid, avand in vedere contextul politic actual, presedintele P.D.L. Giurgiu nu are prea multe variante.

Trecerea lui Cezar magureanu la P.D.L. ar fi considerata de conducerea centrala a partidului un mare succes. De altfel, liderii nationali ai Partidului democrat Liberal considera atat rezultatele dela ultimele alegeri cat si achizitiile importante in structura de partid ca fiind extrem de bune, motiv pentru care se mizeaza pe un scor foarte bun pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale in judetul Giurgiu. In jur de 60% din voturile valabil exprimate. La primul tur. Mult mai mult la turul al doilea.

   

 

Data introducerii: 21-10-2009

 

Comentarii vizitatori