Pagina 54 ~ CHEF LA P.D.L. ?!?!?!

Autor: Sorin RAPITA
 CHEF LA P.D.L. ?!?!?!
asdasdas
CHEF LA P.D.L. ?!?!?! CHEF LA P.D.L. ?!?!?!

Deputatul Bogdan Cantaragiu - presedintele P.D.L. Giurgiu - implineste duminica, 14 martie 2010, 38 de ani. Prilej ca toti prietenii si colegii de partid sa ii ureze sanatate, fericire, noroc si cat mai multe succese in activitatea politica. Un foarte bun familist, Cantaragiu isi va serba ziua de nastere acasa, impreuna cu sotia si fiul sau si, probabil, cu colegii, saptamana viitoare, la Floresti Stoenesti cand in judet vine ministrul dezvoltarii regionale si turismului, doamna Elena Udrea.

Dar sa vedem ce ii prevad astrele pentru 2010 deputatului Bogdan Cantaragiu. Anul 2010 se anunta un an in care climatul astral ii ajuta sa abordeze o schimbare practica fara precedent in viata lui. Aceasta impreuna cu posibilitatea obtinerii unui mai bun echilibru si a bucuriei de a trai activ. Astfel, va simti o imbunatatire considerabila a calitatii vietii, insa cu conditia sa inteleaga necesitatea schimbarii universului personal si a adaptarii la realitatile lumii in care traieste. Un sfat bun iti va veni de la specialisti.

Imaginatia va fi punctul forte in destinul profesional al acestui nativ  in prmele luni ale anului 2010. Mintea ii va fi plina de proiecte si idei. Cu toate acestea, va intampina unele dificultati in a le implini in lipsa unei gandiri practice. Va fi insa optimist, perseverent si, cu binecuvantarea astrelor, va reusi. Nativii care care vor ajunge in situatia de a angaja personal ar trebui sa exercite un control serios asupra muncii depuse. Intr-adevar, s-ar putea ca unii sa nu isi faca treaba cum trebuie, iar acest lucru ar putea pune in pericol stabilitatea companiei.

Urmatoarele luni se vor constitui intr-o perioada favorabila calatoriilor de afaceri. Va fi in pozitia de a va extinde activitatile si de a colabora cu parteneri chiar si din strainatate. Se va asigura ca a luat toate masurile de protectie necesare si nu lasa loc de neintelegeri in discutiile cu interlocutorii. Oportunitati profesionale minunate se vor ivi de la inceputul lui iulie. Trebuie sa fie atent sa le observe. Incearca sa reia legatura cu o persoana care va era apropiata inainte; experienta sa profesionala va va fi de mare ajutor. Vai fi in stare sa conduca un proiect de mare importanta spre un final de succes sau sa isi exploateze creativitatea mult mai profitabil. Nu da atentie criticilor si geloziei colegilor. In 2010 va face un progres notabil

 Cariera ultimele luni ale anului 2010 in special prin simplificarea metodelor de lucru. Arata diplomatie si modestie in ciuda tuturor succeselor obtinute. Este curajos dar si agresiv cand e cazul.

   

 

Data introducerii: 14-03-2010

 

Comentarii vizitatori