Pagina 15 ~ CINE CIORDESTE ECUSOANE LA PSD?

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 CINE CIORDESTE ECUSOANE LA PSD?
asdasdas
CINE CIORDESTE ECUSOANE LA PSD? CINE CIORDESTE ECUSOANE LA PSD?

Plecat de la lupta cu tara cantarelor din piata, la sef de organizatie judeteana, Adrian Popescu (Proto), nu si-a depasit conditia. La Singureni a dat cu sapca de sofer zurbagiu de pamant. La Consiliul National al PSD a reusit - spun sursele noastre - sa subtilizeze trei ecusoane. Unii spun ca le-ar fi "ciordit", sau ca ar fi "dat cu jula", dar noi credem ca a urmat doar un ordin. Mentalitate de pietar corcita cu "derbedeism da Zabrauti si tupeu de Ferentari".
Chestiunea sta in felul urmator: La Consiliul National sunt acceptati de drept, doar membri care au fost alesi de Congres. Numai ca in urma cu ceva timp, Proto, Marean Vanghelie si ziaristul Popa Radu (inconjurat de baieti cu cefe groase), au hotarat de capul lor cine merge si cine nu, la CN. Astfel, i-au scos din carti pe Niculae Badalau, Ioan Moldoveanu si Cristina Cristea - alesi de Congres.
Cristina Cristea si Ioan Moldoveanu, se pare ca au renuntat la lupta si n-au mers in Bucuresti.
Niculae Badalau a ajuns la intrare si a constatat ca baietii nu ii gasesc ecusonul.
"Ne scuzati, dar ecusonul dvs si inca doua au fost luate de don' presedinte Popescu". Intrebarea fireasca a lui Badalau ar fi fost: "Da de ce, vrea sa mi-l inmaneze personal?"...
Daca pe Proto l-a invatat cineva sa faca gestul asta, prost l-a mai invatat. Daca a facut dupa capul lui...

   

 

Data introducerii: 05-02-2010

 

Comentarii vizitatori