Pagina 43 ~ CINE DUCE POSTA ?

Autor: Traian TUDORESCU
 CINE DUCE POSTA ?
asdasdas
CINE DUCE POSTA ? CINE DUCE POSTA ?

Marin Anton ia decizii aberante pe banda. Fara sa se uite in oglinda si sa vada cat de mic este fata de unii democrat-liberali adevarati si giurgiuveni pe deasupra, inca liderul P.D.L. Giurgiu, Marin Anton, face o miscare extrem de proasta. Catastrofala. Schimband unul dintre cei mai buni militanti ai Partidului Democrat Liberal, longevivul sef al Postei Romane Giurgiu, Florin Radoi, cu un tanar, asociat ideii de om al lui Dan Pasat.

Pasat fiind in continuare unul dintre sustinatorii fideli ai lui Marin Anton.


Niciun giurgiuvean care priveste cu atentie scena politica giurgiuveana nu poate concepe cum a facut Marin Anton aceasta gogomanie. Repet, Florin Radoi fiind nu numai un director foarte bun la posta dar, de departe, unul din cei mai buni politicieni din Giurgiu. Catastrofal pentru P.D.L. Giurgiu este faptul ca Florin Radoi , la nivelul pregatirii sale profesionale dar si la nivelul anvergurii sale politice si experientei in administratie nu trebuia nicidecum sanctionat ci, in mod sigur, promovat. O pozitie foarte importanta pe care ar fi putut-o ocupa fiind chiar cea de prefect al judetului.

Forin Radoi plateste, prin schimbarea sa, mai multe erori politice. Una, ca l-a sustinut frenetic pe Marin Anton sa ajunga sef al organizatiei, fiind convins ca in calitate de politician este un ZERO si, doi, ca la solicitatrea expresa a liderului P.D.L. Giurgiu nu a vrut sa politizeze aceasta institutie.

Florin Radoi nu trebuie sa renunte la aceasta pozitie. Si asa cum a castigat in instanta in anii trecuti repunerea pe functie, asa trebuie sa o faca si acum. Plus ca aceasta noua decizie aberanta a lui Marin Anton si a gastii lui trebuie adusa urgent la cunostinta conducerii partidului. Partidul la nivel central nu poate ramane indiferent, daca mai vrea sa aiba ubn strop de credibilitate politica, la golanelile de Ferentari ale unui politician care considera partidul propria feuda.

Cine este inloxuitorul lui Florin Radoi. Se numeste Nicusor Iacob, este un tanar din Ogrezeni si, evident, nu are nicio legatura cu Posta Romana. Este un baiat serios, cu o familie foarte buna si de conditie foarte buna. doar ca de cativa anisori, a trecut in barca lui Dan Pasat. De frica, din lipsa de alte perspective, constrans de situatie. Pacat de el si de faptul ca uitat de toate umilintele la care l-a supus deputatul Dan Pasat.

Un om de caracter nu are voie sa faca vreodata pace cu interlopii, cu smecherii si golanii. De asta a ajuns tara unde a ajuns. Ca oamenii sanatosi la cap, integri si de caracter fac jocurile escrocilor si mafiotilor.

Curand le vine randul si altor pedelisti sa fie decapitati de Marin Anton. Care isi pune pe pozitie clientela. Sau clientela cu care va trece cand trebuie la P.N.L.

   

 

Data introducerii: 05-03-2011

 

Comentarii vizitatori