Pagina 15 ~ CINE FACE PARTE DIN ECHIPA LUI CRIN ANTONESCU LA CONGRESUL P.N.L. ?

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 CINE FACE PARTE DIN ECHIPA LUI CRIN ANTONESCU LA CONGRESUL P.N.L. ?
asdasdas
CINE FACE PARTE DIN ECHIPA LUI CRIN ANTONESCU LA CONGRESUL P.N.L. ? CINE FACE PARTE DIN ECHIPA LUI CRIN ANTONESCU LA CONGRESUL P.N.L. ?

Mai sunt 3 zile pana la Congresul P.N.L. Unii trag inca sforile altii se vad deja cu sacii in caruta. Deja,  foarte multi liberali considera ca e ca si transata batalia dintre Crin Antonescu si Ludovic Orban. Ca Viorel Catarama nu are nicio sansa.

Ei bine, la bursa zvonurilor, Crin Antonescu e deja presedinte. Gratie meritelor lui dar si membrilor din echipa pe care si-a ales-o. Dar cine sunt oamenii din echipa lui Crin Antonescu.

Primvicepresedinte va fi, daca functia ramane, Varujan Vosganian, fostul ministru al economiei si finantelor. Printre vicepresedinti se regasesc Andrei Marga, rectorul universitatii de la Cluj Napoca, Norica Nicolai, europarlamentar, Relu Fenechiu, parlamentar de Iasi, primarul Stavarache de la Bacau, nasu Rusanu si finu Chitoiu, fostul ministru al sanatatii Eugen Nicolaescu, actorul-senator Mircea Diaconu.

Unii liberali giurgiuveni zic ca printre viitorii vicepresedinti s-ar gasi si Lucian Iliescu. Altii zic ca nu. Mai mult, unii afirma ca intr-o asemenea eventualitate, nea Lucica are si drum de fuga. La independenti. Predandu-i presedintia P.N.L. Giurgiu lui Mitica Beianu.

Cartile sunt deja facute. Vom trai si vom vedea.

   

 

Data introducerii: 02-03-2010

 

Comentarii vizitatori