Pagina 43 ~ CINE VA CASTIGA ALEGERILE DIN P.D.L. ?

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 CINE VA CASTIGA ALEGERILE DIN P.D.L. ?
asdasdas
CINE VA CASTIGA ALEGERILE DIN P.D.L. ? CINE VA CASTIGA ALEGERILE DIN P.D.L. ?

"Conducerea PDL o va câştiga cel care dă încredere poporului PDL că-l poate conduce cu dreptate, putere și unitate

Acum, prioritar pentru PDL este să gasească soluţiile politice precise pentru a transforma revenirea economică în câştig electoral pentru partid. Iar din acest punct de vedere PDL analizează toate soluțiile, însă cu un premier politic PDL coordonează mai bine guvernarea, iar Coaliția este mai strâns unită.

Şi trebuie spus că nu doar premierul Boc a muncit pentru redresarea economică, ci tot partidul, alături de premier, a dus povara măsurilor dificile de austeritate.

Deci şi discuția despre premier politic sau nepolitic trece prin filtrul partidului cu responsabilitate, iar decizia va fi hotărâtă aşa cum va fi cel mai bine pentru PDL, pentru alegerile dificile care îl aşteaptă.

Pentru liniştea celor care abia aşteaptă să vadă sânge în PDL, așa cum au așteptat să vadă şi la Consiliul Naţional de Coordonare, în PDL nu va fi sânge deloc, ci va fi unitate şi responsabilitate, iar asta se va vedea și la moțiunea de cenzură care va pica.

În ceea ce privește alegerile interne din PDL, drumul spre conducerea PDL este liber și deschis, dar pentru a câştiga trebuie întrunite două condiții: prima – să fie obținut votul activului PDL; a doua – oamenii din PDL să fie convinși cu un proiect câştigător şi de perspectivă pentru partid."

Declaratia apartine vicepresedintelui P.D.L. Ioan Oltean.

   

 

Data introducerii: 14-03-2011

 

Comentarii vizitatori