CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNE !

Autor: Traian TUDORESCU
 CIOCU MIC  SI JOC DE GLEZNE !
asdasdas
CIOCU MIC  SI JOC DE GLEZNE ! CIOCU MIC  SI JOC DE GLEZNE !

In ciuda faptului ca judetul Giurgiu este un judet mic, totusi exista atat publicatii bune si foarte bune dar si gazetari de real talent si extrem de harnici.

In aceste zile, acesti oameni au fost intr-o situatie ingrozitoare. Jalnica si jenanta. Au pus in practica ceea ce ii sfatuia cu ceva ani in urma un politician al Puterii pe cei din Opozitie. CIOCU MIC !

Altele sunt motivele pentru care imensa majoritate a publicatiilor locale a evitat cu ostentatie acest subiect. Sau au scris doar despre teme inofensive care sa nu aduca nicio atingere vreunui interes politico-economic local. Interes care ii si sustine financiar dar ii si poate lichida la o adica. Ni s-a parut ingrozitor ca niste oameni care cunosc foarte bine realitatea giurgiuveana, framantarile si revolta interioara a oamenilor sa isi asume o atitudine de maxima lasitate. Tacerea asumata.

Meseria de gazetar presupune mult curaj si responsabilitate. Unde le-ati lasat in aceste zile ? Mai mult decat oricand necesare pentru a pansa grijile si suferintele unui oras si judet abandonat in mainile mafiotilor.

GIURGIU NEWS nu face parte din aceasta categorie. Nu scrie nici la comanda lui Butoane, nici nu depinde de vreo sponsorizare de la firmele cu care lucreaza Primaria, nici nu are in spate vreun politician cu interese electorale la alegerile din Giurgiu din 2012. Dar face ceea ce asteapta giurgiuvenii de la noi. Spunem adevarul chiar si atunci cand el deranjeaza.

Nu ne-am, propus sa desfiintam pe nimeni dar nici nu vrem sa menajam o gasca impostoare si profitoare cu atat mai mult cu cat intersele ei sunt in totala contradictie cu interesele comunitatii.

GIURGIU NEWS a facut si in aceste zile proba credibilitatii si decentei gazetaresti. In timp ce altii, cu lantul foarte scurt lasat de oamenii care ii conduc, au pastrat CIOCU MIC. SI AU FACUT JOC DE GLEZNE. Dumneavoastra judecati.

Judecati si alegeti. De judecata voastra depinde viitorul vostru si al copiilor vostri..

   

 

Data introducerii: 13-10-2011

 

Comentarii vizitatori