COSTEL CARAPANCEANU, CANDIDEAZA PENTRU SECRETAR GENERAL AL PDL GIURGIU

Autor: R. Stere
 COSTEL CARAPANCEANU, CANDIDEAZA PENTRU SECRETAR GENERAL AL PDL GIURGIU
asdasdas
COSTEL CARAPANCEANU, CANDIDEAZA PENTRU SECRETAR GENERAL AL PDL GIURGIU COSTEL CARAPANCEANU, CANDIDEAZA PENTRU SECRETAR GENERAL AL PDL GIURGIU

O persoana discreta, recunoscut pentru seriozitatea sa si pentru diplomatia de care a dat dovada de multe ori dea lungul timpului, Costel Carapanceanu ne-a acordat un interviu in exclusivitate, dorind sa lamureasca definitiv  pozitia domniei sale vis-à-vis de situatia din PDL Giurgiu...

Reporter:
Domnule primar, in primul rand in ce tabara va situati in acest razboi dur din PDL?
Costel Carapanceanu: Nu e vorba de niciun razboi, situatia din punctul meu de vedere este foarte clara: desi in urma cu nici doua luni Bogdan Cantaragiu era votat in unanimitate in cadrul BPJ pentru  functia de presedinte al PDL Giurgiu, in perioada vacantei de vara, unii dintre colegii nostri au avut brusc o revelatie si au ajuns la concluzia ca Bogdan nu mai poate fi presedinte, fara nicio explicatie logica. Dupa episodul de la Ghimpati, cand aceleasi personae au declarat cu mana pe inima ca totusi Bogdan Cantaragiu este singurul candidat sustinut de toata organizatia, dupa nici o luna s-au sucit iar!
Sa ataci un om care de cand a venit la Giurgiu nu a facut decat sa alerge pentru primari si pentru ceilalti membri de partid, sa faca lobby pentru judet la Bucuresti, sa aduca aici pe presedintele tarii , pe premier si pe jumatate din ministri, mi se pare o mare marsavie.
Drept urmare, ca sa raspund la intrebarea dumneavoastra, nu am cum sa fiu decat de partea lui Bogdan Cantaragiu!
Reporter: Am observat in ultima perioada o multime de atacuri la persoana din partea gruparii lui Mihai Dobre, la adresa lui Bogdan Cantaragiu. De fapt, doar insinuari in genul mafiei: avem inregistrari cu amenintari, poate spunem ceea ce stim, o sa vada el, etc. Fiind in conducerea partidului in toata aceasta perioada, cum comentati aceste lucruri?
Costel Carapanceanu: Nu prea e nimic de comentat. Cand nu ai argumente solide, recurgi la amenintari, jigniri, minciuni si alte metode de acest gen. Culmea e ca aceste atacuri vin din parte unora care au fost printre cele mai apropiate si ajutate persoane de catre Bogdan. Dar asta e viata, mai bine te convingi mai tarziu decat niciodata despre caracterul unor astfel de persoane.
Reporter: Veti candida si dumneavoastra la aceste alegeri?
Costel Carapanceanu: Da, m-am hotarat sa imi depun candidatura pentru functia de secretar general al PDL Giurgiu. Vreau sa il ajut pe Bogdan Cantaragiu si cred ca in echipa cu el vom putea castiga si alegerile din 2012.
Reporter: Il veti avea inamic pe Dan Pasat, se stie ca isi doreste si el aceasta functie.
Costel Carapanceanu: Prefer termenul de contracandidat si nu de inamic. Este o competitie si va invinge cel mai bun. Vor conta munca depusa in teritoriu, relatiile cu organizatiile locale,iar aici Dan Pasat are un handicap destul de mare. Muncesc de ani de zile pentru acest partid si nu mi-e frica de niciun contracandidat, imi cunosc posibilitatile si oamenii vor aprecia cine si cat s-a implicat in organizatii si in munca de partid..
Reporter: Aveti sa transmiteti un mesaj pentru membrii organizatiilor locale ale PDL Giurgiu?
Costel Carapanceanu: Da, sa ramana aceeasi oameni cu coloana vertebrala si sa nu cedeze eventualelor amenintari sau santaje

   

 

Data introducerii: 06-09-2010

 

Comentarii vizitatori