Pagina 54 ~ COSTEL PRIMAR !

Autor: Sorin RAPITA
 COSTEL PRIMAR !
asdasdas
COSTEL PRIMAR ! COSTEL PRIMAR !

Vineri s-a incheiat campanie electorala pentru alegerile locale partiale de primar de la Floresti Stoenesti. Prilej cu care candidatul P.D.L., Costel Dumitru, sa-si stranga sustinatorii si invitatii importanti de la Bucuresti la o intalnire electorala de final de campanie.

La "Amiabil", in Palanca, s-au strans peste 300 de colegi si prieteni din localitate si zona invecinata care, duminica, vor incredinta fraiele conducerii localitatii unui tanar politician harnic, serios si competent. Costel Dumitru din satul Palanca.

Faptul ca este un personaj cunoscut si apreciat la Bucuresti, a fost confirmat de prezenta la actiunea lui Costel Dumitru a numai putin de 2 ministri ai Cabinetului Boc (Daniel Funeriu - ministrul educatiei - si Valentin Iliescu - ministrul pentru relatia cu parlamentul), a unui secretar de stat dintr-un minister foarte important (Razvan Murgeanu de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului), a unui deputat - vicepresedinte al partidului la nivel national - Cristian Boureanu - si a doi dintre deputatii P.D.L. de Giurgiu - Bogdan cantaragiu si Dan Pasat. Lor li s-a adaugat si presedintele A.V.A.S. Bucuresti, Aurel Pana si unul dintre consilierii ministrului administratiei si internelor.

Cuvinte frumoase de apreciere la adresa lui Costel Dumitru, promisiuni de sprijin pentru localitatea Floresti Stoenesti ( constructia unei sali de sport ultramoderne, 20 de miliarde de lei vechi pentru reabilitarea drumurilor), multa incredere si optimism in privinta castigarii alegerilor de duminica inca din primul tur.

Momentul cel mai frumos al serii a fost generat de valentin Iliescu care a dat tionul scandarilor, pret de multe minute ale celor peste 300 de participanti: "COSTEL PRIMAR ! COSTEL PRIMAR !"

   

 

Data introducerii: 21-03-2010

 

Comentarii vizitatori