Pagina 7 ~ CULMEA NESIMTIRII POLITICE.

Autor: REDACTIA GIURGIU NEWS
 CULMEA NESIMTIRII POLITICE.
asdasdas
CULMEA NESIMTIRII POLITICE. CULMEA NESIMTIRII POLITICE.

Mihai Dobre, primarul orasului Mihailesti, caci el este personajul cu pricina, se lauda in fata colegilor de partid cum a pus el dop jurnalistilor de la GIURGIU NEWS, gratie relatiei cu un politician foarte important de la Bucuresti care a intervenit pentru aceasta.

Gestul Dumneavoastra, Domnule Primar, este si nerusinat si lipsit de finalitate. Unu, pentru ca nu credem ca vreun om politic important si cu scaun la cap ti-ar putea tine partea daca ar sti cu adevarat cine esti, ce-ai facut de cand esti la Primarie (ca viceprimar sau ca primar) si, mai ales, ce gura spurcata si stricata ai. Pozezi la tot pasul ca esti omul lui X si ca datorita acestei relatii ai schimbat fosta conducere a partidului si ai pus pe cine ai vrut. Ca sa faca ceea ce doresti si vor muschii tai. Daca acei oameni importanti ar sti doar 1% din ceea ce esti (un personaj lipsit de caracter, de scrupule, de substanta, de onoare si de demnitate) dar, mai ales ce faci, ti-ar aplica frumusel un sut in partea dorsala interzicandu-ti sa le mai folosesti numele vreodata. Practica pentru care nu ai niciun fel sprijin. Abuzezi de legatura cu anumite persoane, in gura carora pui verzi si uscate, minciunile tale jegoase, ca sa capeti putina autoritate. Pentru ca altfel nu ai cum s-o obtii. Scoala ai facut stim noi cum si daca ne pui la incercare le vom spune si altora, de vorbit nu ai ce la bagajul tau lexical submediocru de 123 de cuvinte, idei si proiecte importante nu ai ca afacerile imobiliare nu pot fi considerate asa ceva.

DECI. Daca mai continui sa ne denigrezi, si sa pretinzi prin locuri publice ca ne poti controla, iti vom plati cu aceeasi moneda. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Mergi in continuare la cei care pe bani scriu in ziarele lor ce frumos si destept esti la orice ora din zi si din noapte si nu mai profera minciuni la adresa noastra. Ca nici serviciile secrete si numele mari din politica romaneasca despre care te lauzi ca te-ar sustine nu te vor spala de pacate. Ba, dimpotriva, nici macar nu te vor mai cunoaste.

Apropo, fiindca tot te laudai mereu cu relatia de exceptie pe care o ai cu Viorel Hrebenciuc, "prietenu tau" ca sa spunem lucrurilor pe nume, n-ai putea interveni sa urgentezi numirea prefectului de Giurgiu. Sau prin prietenul tau senatorul Catalin Voicu - omul lui Vanghelie -,  prieten si tovaras de multe aranjamente.

Un ultim aspect, Domnule Primar, nu te mai da balena in borcan, ca-ti luam apa si-o sa te vada lumea in toata goliciunea ta. De politician pervers. Pana mai ieri erai cu P.S.D.-ul, azi esti cu P.D.L.-ul., cat este la putere, daca n-o mai fii iti iei hamul si prastia si te duci unde iti faci treburile personale mai bine. N-ai mama, n-ai tata, n-ai Dumnezeu. Ai doar interese personale.

UBI BENE, UBI PATRIA. 

   

 

Data introducerii: 04-03-2009

 

Comentarii vizitatori