Pagina 52 ~ CUTREMUR IN PSD - O NOUA CANDIDATURA II SCOATE DIN CARTI PE TONE SI POPESCU

Autor: I.D.
 CUTREMUR IN PSD - O NOUA CANDIDATURA II SCOATE DIN CARTI PE TONE SI POPESCU
asdasdas
CUTREMUR IN PSD - O NOUA CANDIDATURA II SCOATE DIN CARTI PE TONE SI POPESCU CUTREMUR IN PSD - O NOUA CANDIDATURA II SCOATE DIN CARTI PE TONE SI POPESCU

Ei bine, informatia este corecta. Vine direct de la sursa. Iar Andronache este omul care spune ce face si... face ce spune.
Aproape ca s-au incheiat alegerile in organizatiile locale, iar alegerile pentru "judeteana" au intrat in linie dreapta. Numai maine nu-i poimaine si vom afla rezultatul.

De la trei candidati: Tudorel Tone, Adrian Popescu si Niculae Badalau, am ajuns la patru, pentru ca avem in exclusivitate informatia ca Vasile Andronache va candida. Cu sanse reale. Cel putin asa ne-a declarat fostul primar din Prundu.

"Am discutat cu cel putin 85% dintre primarii si presedintii de organizatii locale PSD din judet. Toti mi-au propus sa candidez, pentru ca ma vor sustine. oamenii s-au saturat de interimate, de oameni care nu fac nimic concret pentru revigorarea starii vegetative a organizatiei. Am acceptat propunerea lor si voi candida.
Nu ma sperie nici plata datorioilor acumulate de sediul PSD - am potenta financiara - iar experienta mea, mana de fier cu care voi conduce organizatia sunt atu-uri importante".

Vasile Andronache ne-a declarat ca va adopta un stil de conducere prin care hotararile sa vina de jos in sus, din partea celor care l-au ales.
Primarii PSD ma cunosc, presedintii de organizatii asijderea, asa ca nu va mai exista al doilea tur de alegeri.
In ce priveswte politica mea, va fi una de colaborare in anumite limite cu celelalte partide. Atat PDL cat si PNL vor fi adversari politici, si nu dusmani. Vreau sa aduc organizatia PSD acolo unde ii este locul...".

   

 

Data introducerii: 25-05-2010

 

Comentarii vizitatori