Pagina 84 ~ Conferinţa PD-L Giurgiu

 Conferinţa PD-L Giurgiu
asdasdas
Conferinţa PD-L Giurgiu Conferinţa PD-L Giurgiu

GICU IORGA: Noi ştim că numărul membrilor PLD este mult mai mic decât cel declarat”

În cadrul conferinţei de presă săptămânale a Partidului Democrat – Liberal Giurgiu de joi, 7 februarie 2008, domnul Gicu Iorga, purtătorul de cuvânt şi candidatul democrat-liberalilor la funcţia de primar al Municipiului Giurgiu s-a referit la câteva teme importante.

“Mai multe organizaţii locale din fostul PLD – Crevedia Mare, Joiţa, Găiseni, Bolintin Vale, Bolintin Deal, Mihăileşti -  ca să pomenim doar câteva din nordul judeţului, au rămas în PD-L. Aşa că afirmaţia făcută de cei care au plecat din PD-L în PNL nu stă în picioare… Care sunt acei 4.000 de membri PLD care, se zice, au plecat în PNL?

Noi ştim că (din baza de date a acestora) numărul membrilor PLD este mult mai mic decât cel declarat. Ei zic că din neglijenţă, din neatenţie,, această bază de date nu a fost completată. La Roata de Jos, de exemplu, la constituirea PLD s-au prezentat circa 100 de oameni, din care doar 10 au semnat adeziuni, pentru că cei de la judeţ atâtea adeziuni au avut la ei!?! Restul de 90 nu au mai primit adeziuni în tot acest timp. Cam aşa s-au făcut membrii PLD. Poate astfel au ajus la 4.000 de membrii în judeţ”, a declarat domnul Gicu Iorga.

Apoi, prezentând un alt subiect, domnul Gicu Iorga a precizat: “Organizaţia Judeţeană Giurgiu a Partidului Democrat – Liberal, alătundu-se demersului partidului de la nivel naţionmal de depunere a unei moţiuni simple privind  eliminarea taxei de primă înmatriculare, a strâns semnături de la cetăţenii din localităţile giurgiuvene pentru a se putea susţine acest demers”.

   

 

Data introducerii: 15-02-2008

 

Comentarii vizitatori