Pagina 83 ~ Cum au muncit parlamentarii noştri īn a doua săptămānă a sesiunii parlamentare.

Autor: Caterina ILIE
 Cum au muncit parlamentarii noştri īn a doua săptămānă a sesiunii parlamentare.
asdasdas
Cum au muncit parlamentarii noştri īn a doua săptămānă a sesiunii parlamentare. Cum au muncit parlamentarii noştri īn a doua săptămānă a sesiunii parlamentare.

Aşa cum v-am spus şi săptămâna trecută dorim să vă informăm, săptămânal, utilizând informaţii oficiale de pe site-ul Camerei Deputaţilor şi Senatului, despre CUM AU MUNCIT PARLAMENTARII NOŞTRI (câte intervenţii au avut de la tribuna Parlamentului şi pe ce teme, dacă au avut iniţiative legislative, ce cuprind ele, dacă au avut întrebări şi interpelări pe adresa Guvernului şi pe ce temă). Ca să se simtă priviţi. Să nu calce strâmb. Şi mai ales să nu doarmă pe salarii barosane. Iată concluziile:

Deputatul Valentin Adrian Iliescu (P.D.L.) a avut două intervenţii în Camera Deputaţilor în săptămâna care s-a încheiat. În prima zi a săptămânii parlamentare când a interpelat pe scurt Guvernul României prin 3 interpelări şi în ziua de marţi când a prezentat o declaraţie politică intitulată „Cum se împart la Giurgiu banii bugetului pe interese politice”. De la începutul actualei sesiuni parlamentare (1 februarie 2008) are 4 intervenţii în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul Dragoş Ujeniuc (fost P.N.L., fost P.L.D., fost P.D.L., revenit la P.N.L.) nu a avut nicio intervenţie în plenul Camerei Deputaţilor în această săptămână iar de la începutul sesiunii parlamentare are două intervenţii de la microfonul Camerei Deputaţilor.

Deputaţii Niculae Bădălău (P.S.D.), Tudor Tănăsescu (P.S.D.) şi Dănuţ Liga (P.D.L.) nu au avut nicio intervenţie în plen nici în a doua săptămână a noii sesiuni parlamentare, aşa cum nu au avut nici în prima.

Tot în această săptămână, deputatul P.D.L. Valentin Adrian Iliescu a prezentat 3 interpelări pe scurt pe adresa miniştrilor Cabinetului Călin Popescu Tăriceanu.

Doamna senator Irina Loghin şi domnul senator Ion Rădoi nu au avut nici intervenţii, nici declaraţii de la tribuna Senatului României.

   

 

Data introducerii: 15-02-2008

 

Comentarii vizitatori