Pagina 52 ~ DAN OFITERU: IN PSD GIURGIU SUNT DOUA "PARTIDE": CONSERVATORII SI LUPII TINERI"

Autor: I.D.
 DAN OFITERU: IN PSD GIURGIU SUNT DOUA
asdasdas
DAN OFITERU: IN PSD GIURGIU SUNT DOUA  DAN OFITERU: IN PSD GIURGIU SUNT DOUA

L-am intrebat pe Dan Ofiteru daca s-a hotarat - candideaza sau nu la sefia Organizatiei Judetene PSD Giurgiu? Se pare ca timpul lucreaza in favoarea lui. Nu a spus nici DA, nici NU...
"In acest moment sunt in expectativa, analizez sansele fiecaruia dintre candidati. Constat ca in PSD Giurgiu sunt deja formate doua curente:
- Conservatorii, in care este Tudorel Tone, ajutat de Marian Maroiu, Vasile Ciobanu sau Vasile Andronache;
- Lupii tineri, in care se regasesc Adrian Popescu, ajutat de Mustateanu, Liliana Sima, Lia Macelaru, Nicolae Barbu si sprijiniti de Nicolae Badalau si Marian Vanghelie.
Am timpul necesar sa imi calculez sansele si sa stiu clar per cine contez. Semnalele sunt pozitive, totul depinde de intamplari neprevazute de ultim moment...".
Daca Dan Ofiteru nu stie, il anuntam noi ca Vasile Andronache este "iepurasul" lui Tone - cel care trebuie sa rupa cateva voturi de la Popescu. Celalalt Vasile (Ciobanu), "omul de curte" al lui Tone, a fost pana nu de mult confidentul "number one" al lui Andronache. Deci, totul se leaga.
Daca Ofiteru va candida, nu poate sa fie decat in favoarea lui Popescu Proto, pentru un eventual tur II. Sau, cine stie de unde sare... iepurele?

   

 

Data introducerii: 31-05-2010

 

Comentarii vizitatori