Pagina 31 ~ DAN PASAT SUPĂRAT ŞI PE POZIŢIA DE PE LISTA CONSILIERILOR JUDEŢENI ŞI DE FAPTUL CĂ NU ESTE SUBPREFECT DE GIURGIU.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 DAN PASAT SUPĂRAT ŞI PE POZIŢIA DE PE LISTA CONSILIERILOR JUDEŢENI ŞI DE FAPTUL CĂ NU ESTE SUBPREFECT DE GIURGIU.
asdasdas
DAN PASAT SUPĂRAT ŞI PE POZIŢIA DE PE LISTA CONSILIERILOR JUDEŢENI ŞI DE FAPTUL CĂ NU ESTE SUBPREFECT DE GIURGIU. DAN PASAT SUPĂRAT ŞI PE POZIŢIA DE PE LISTA CONSILIERILOR JUDEŢENI ŞI DE FAPTUL CĂ NU ESTE SUBPREFECT DE GIURGIU.

Dan Pasat, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai domnului deputat Dragoş Ujeniuc, trecut odată cu acesta de la P.D.L. la P.N.L. are suficiente motive de nemulţumire. În primul rând pentru locul foarte modest pe care îl ocupă pe lista de consilieri judeţeni – locul 9 – fiind devansat de o serie întreagă de oameni veniţi mai târziu în partid (Nicolae Mărculescu şi tot de la P.D.L.) dar şi cu merite mult mai mici decât ale sale.

Dacă în urmă cu ceva luni nu se gândea decât la nominalizarea la preşedinţia Consiliului judeţean Giurgiu, iată-l în situaţia să fie tocmai pe locul 9 pe lista de consilieri judeţeni. Ce uriaşă discrepanţă între vis şi realitate !!! Situaţie care spune foarte mult despre susţinerea pe care o are din partea primarului Lucian Iliescu şi a celorlalţi lideri P.N.L. din judeţul Giurgiu.

Pe de altă parte, este foarte deranjat că înlocuirea prefectului de Giurgiu nu i-a oferit şansa, în acelaşi timp, de a deveni subprefect de Giurgiu, pentru că nu a avut susţinerea necesară. Fiind un loc vacant de subprefect şi unul ocupat de o persoană propusă în 2004 de Partidul Democrat (Elena Dinu).

Un lucru este cert. Dan Pasat este folosit în bătălia politică, fără a i se face până acum decât promisiuni. Ultima dintre ele este că va fi nominalizat pentru o candidatură la alegerile parlamentare din toamnă.

Numai că şi atunci la liberali este înghesuială mare: Dragoş Ujeniuc, Daniel Chiţoiu (director general A.N.A.F.), Dumitru Beianu (înfrânt la alegerile locale), Gheorghe Spoială, Dumitru Gavrilă şi poate ... Lucian Iliescu (înfrânt şi el la alegerile locale).

ÎNTREBARE: PE CINE CREDEŢI CĂ VA PUTEA DA DEOPARTE DAN PASAT DINTRE CEI MAI SUS MENŢIONAŢI PENTRU A CANDIDA ? RĂSPUNSUL ESTE CERT: NICIUNUL !!!

   

 

Data introducerii: 28-04-2008

 

Comentarii vizitatori