Pagina 31 ~ DE CE S-A ĪNTĀLNIT RECENT LUCIAN ILIESCU CU THEODOR STOLOJAN.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 DE CE S-A ĪNTĀLNIT RECENT LUCIAN ILIESCU CU THEODOR STOLOJAN.
asdasdas
DE CE S-A ĪNTĀLNIT RECENT LUCIAN ILIESCU CU THEODOR STOLOJAN. DE CE S-A ĪNTĀLNIT RECENT LUCIAN ILIESCU CU THEODOR STOLOJAN.

Deşi se dă mare liberal şi până la moarte în tabăra Brătienilor, Tăricenilor şi Remeşilor, Lucian Iliescu tatonează din nou, conştient de dezastrul liberal şi ieşirea de la guvernare, trecerea la Partidul Democrat Liberal.

Convins fiind că dezastrul liberal este foarte aproape, chiar după alegerile locale, când P.S.D.-ul va realiza ce imensă eroare a comis Ion Iliescu susţinând Partidul Naţional Liberal să guverneze, domnul Lucian Iliescu care până mai ieri se dădea mare liberal a mai muiat-o. Întâlnindu-se, recent, cu Theodor Stolojan, primvicepreşedinte al P.D.L.

Vă daţi seama că nu s-au întâlnit să discute despre „cotele apelor Dunării” şi nici despre Zilele municipiului Giurgiu ci despre o eventuală trecere a fruntaşului „penelist” cu arme şi bagaje la P.D.L. Giurgiu. Ori acest lucru, aproape cert, nu se poate. În primul rând, pentru că dacă reajunge primar, un lucru foarte puţin probabil, Lucian Iliescu ca primar nu poate migra la alt partid, pierzându-şi mandatul. Ori dacă nu iese, pe cine mai interesează acest personaj.

Şi, nu în ultimul rând, credeţi că vreun pedelist normal la cap ar fi dispus să bată palma cu Lucian Iliescu. Răspunsul este foarte clar: NICIODATĂ !

   

 

Data introducerii: 08-05-2008

 

Comentarii vizitatori