DEPUTATUL MADALIN VOICU MAI APROAPE DE FAMILIE DECAT DE PARTID

Autor: Laurentiu ANTON
 DEPUTATUL MADALIN VOICU MAI APROAPE DE FAMILIE DECAT DE PARTID
asdasdas
DEPUTATUL MADALIN VOICU MAI APROAPE DE FAMILIE DECAT DE PARTID DEPUTATUL MADALIN VOICU MAI APROAPE DE FAMILIE DECAT DE PARTID

Dupa cum va aduceti aminte, in urma cu ceva luni, deputatul P.S.D. de Giurgiu, Madalin Voicu, a fost exclus din partid. Fapt pus de deputat in carca lui Marian Vanghelie. De atunci nu a mai venit prin colegiul electoral, fiind extrem de absent si la activitatile parlamentului si prin emisiunile de televiziune unde aparea foarte des pricepandu-se la toate.

Fiindca exista o lege a compensatiei, Madalin Voicu a avut motiv de fericire sambata deoarece Fanita, cum il alinta deputatul pe fiul sau Stefan, a implinit sase luni. Parintii - Madalin Voicu si iubita sa, pictorita Carmen Olteanu - au sarbatorit cu sampanie la mall-ul de la Baneasa.

"Fanita imi da liniste, parca ma simt cumva, implinit, acum" spune Madalin Voicu. Stefan are sase luni si este in continuare alaptat de mama sa. Pictorita si-a facut timp sa organizeze si o expozitie cu ultimele sale tablouri, chiar daca a stat mereu cu fiul ei. Expozitia va avea loc vineri, pe 23 octombrie, la Valcea, ne-a spus Carmen Olteanu.

   

 

Data introducerii: 21-10-2009

 

Comentarii vizitatori