Pagina 54 ~ DESANT PENELIST DE INTIMIDARE IN ZIUA ALEGERILOR DE LA FLORESTI STOENESTI

Autor: Sorin RAPITA
 DESANT PENELIST DE INTIMIDARE  IN ZIUA ALEGERILOR DE LA FLORESTI STOENESTI
asdasdas
DESANT PENELIST DE INTIMIDARE  IN ZIUA ALEGERILOR DE LA FLORESTI STOENESTI DESANT PENELIST DE INTIMIDARE  IN ZIUA ALEGERILOR DE LA FLORESTI STOENESTI

Proaapat investit bin functia de vicepresedinte al partidului la nivel national, Lucian Iliescu, primar de Giurgiu si sef al organizatiei judetene a partidului la nivel de judet, impreuna cu doi lideri judeteni  importanti ai partidului: vicele de la Consiliul judetean, Dumitru Gavrila si cu senatorul Vasile Mustatea au descins la priomele ore ale diminetii la Floresti Stoenesti pentru a pune in miscare masinaria de vot liberala din localitate. Cu nea Petre Macelaru in frunte. Pentru a-l sustine pe profesorul-candidat Marius Nitescu.

Fara a incerca sa diminuam meritele contracandidatilor lui Costel Dumitru, este clar pentru toata lumea ca sanse uriase de a castiga alegerile din primul tur are candidatul P.D.L. Un om cu multa experienta politica si administrativa, in ciuda tineretii, indeplinind la acest moment functia de director la SAPARD si de consilier judetean.

Cei trei crai liberali de la Giurgiu au venit pentru a diminua proportiile esecului. O mare victorie pentru ei fiind ducerea bataliei in turul al doilea. Unde spera sa-i canalizeze si pe social-democrati in sustinerea candidatului lor.Asa ca au trecut la presiuni puternice pe toti fostii liberali si social-democrati din comuna, multi dintre ei fiind alaturi de Costel Dumitru.

Primele semne ale alegerilor de la Floresti Stoenesti confirmau ca presiunea liberala nu va avea roade. Vedem diseara.  

   

 

Data introducerii: 21-03-2010

 

Comentarii vizitatori