Pagina 54 ~ DINU PATRICIU (CA SI ALTADATA) A DAT SEMNALUL DESPRE CUM TREBUIE SA VOTEZE DELEGATII

Autor: Traian TUDORESCU
 DINU PATRICIU (CA SI ALTADATA) A DAT SEMNALUL DESPRE CUM TREBUIE SA VOTEZE DELEGATII
asdasdas
DINU PATRICIU (CA SI ALTADATA) A DAT SEMNALUL DESPRE CUM TREBUIE SA VOTEZE DELEGATII DINU PATRICIU (CA SI ALTADATA) A DAT SEMNALUL DESPRE CUM TREBUIE SA VOTEZE DELEGATII

Mai era nevoie sa va spunem ca in P.N.L. ce pofteste inimioara lui Dinu Patriciu se intampla ? Evident nu. Si cum sambata este votul pentru alegerea presedintelui nu se putea ca domn Dinu sa nu iasa public si sa-si manifeste sustinerea pentru unul dintre candidati.

Patriciu: Sustin motiunea lui Crin Antonescu, e cea mai buna formula pentru PNL
Liberalul Dinu Patriciu a declarat, azi, că susţine moţiunea lui Crin Antonescu, arătând că aceasta i se pare "cea mai bună formulă pentru PNL". "Mi se pare cea mai bună formulă pentru PNL, astăzi, orice fel de formulă trebuie să se adapteze unei situaţii de moment şi acum este momentul ca pentru a reînnoi partidul să se meargă pe această formulă", a precizat Dinu Patriciu înainte de a intra la lucrările Congresului extraordinar al PNL.

El a apreciat că aceasta este o problemă neimportantă, arătând că după părerea sa "important este programul".

Dinu Patriciu a mai spus că el este un simplu membru de partid şi a apreciat că PNL are nevoie "de înnoire, de tinereţe" şi de a fi un partid modern, european. De asemenea, omul de afaceri liberal a mai spus că Antonescu şi-a asumat această schimbare şi este decis să o facă.

   

 

Data introducerii: 06-03-2010

 

Comentarii vizitatori