Pagina 31 ~ DISPERARE SAU MANIPULARE.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 DISPERARE SAU MANIPULARE.
asdasdas
DISPERARE SAU MANIPULARE. DISPERARE SAU MANIPULARE.

Relatam recent despre o întâlnire avută în urmă cu două săptămâni între Theodor Stolojan şi Lucian Iliescu. Despre ce discutau ei ? Evident despre trecerea actualului primar Lucian Iliescu, noi zicem doar actual nu şi viitor primar, că n-o să mai fie ales din nou, de la P.N.L. la P.D.L. Lucru pe care NIMENI din actualul P.D.L. Giurgiu nu Îl doreşte.

Că este un lucru dorit şi de alţi liberali care conştientizează că P.N.L.-ul este terminat politic o confirmă vorbele lui Dan Pasat spuse la Bucşani. Pe toate drumurile şi pe toate cărările, Dan Pasat, vicepreşedinte P.N.L. Giurgiu spune că este finul sau nepotul sau rudă cu Theodor Stolojan, actualul prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal. Şi că după alegeri va trece la P.D.L. E drept, Dan Pasat minte la fel de uşor cum respiră. Până nu demult spunea că este finul lui Nicolae Bara, fost deputat P.D.L., retras recent din politică.

Câteva lucruri sunt clare: cu toate pomenile electorale şi şmecheriile şi îmbârligările politice şi cu ameninţările, P.N.L. este un partid terminat din punct de vedere politic. P.N.L. va pierde dezastruos alegerile locale. Şi la nivel naţional şi la nivel judeţean. Fiind asociat la modul dezastruos cu politica criminală de scumpire dusă de Guvernul Tăriceanu, cu trădarea lui Traian Băsescu, cu corupţia şi cu incompetenţa politică.

Ori, liberalii giurgiuveni realizează că nu mai ţine mult actuala guvernare şi încearcă să o şteargă şmechereşte unde o să fie bine şi la guvernare. Că nu s-au săturat de putere. Le mai trebuie.

Pe de altă parte, primul liberal al judeţului – Lucian Iliescu – conştientizează că după pierderea alegerilor locale, fără un vehicul politic puternic (P.D.L.-ul), nu mai prinde nicio demnitate publică şi nu îi rămâne decât varianta ieşirii la pensie. Ceea ce se va şi întâmpla.

   

 

Data introducerii: 17-05-2008

 

Comentarii vizitatori