Pagina 15 ~ DOAR 20 DIN CEI 31 DE DELEGATI GIURGIUVENI LA CONGRESUL P.S.D. VOR VOTA CU MIRCEA GEOANA

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 DOAR 20 DIN CEI 31 DE DELEGATI GIURGIUVENI LA CONGRESUL P.S.D. VOR VOTA CU MIRCEA GEOANA
asdasdas
DOAR 20 DIN CEI 31 DE DELEGATI GIURGIUVENI LA CONGRESUL P.S.D. VOR VOTA CU MIRCEA GEOANA DOAR 20 DIN CEI 31 DE DELEGATI GIURGIUVENI LA CONGRESUL P.S.D. VOR VOTA CU MIRCEA GEOANA

Ultima intalnire de la Giurgiu a lui Marian Vanghelie cu Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat nu a fost chiar ceea ce si-a dorit liderul organizatiei de Bucuresti. Iata care sunt motivele.

Cei 31 de delegati nu sunt toti oamenii lui si, pe cale de consecinta, nu toti vor vota la pachet pentru Geoana (presedinte) si Vanghelie (vicepresedinte). Doar 20 din cei 31 de delegati sunt sub control total, restul de 11 sunt curve tradatoare.

Atmosfera din cadrul sedintei a fost de tot rahatul. Unul dintre participantii la sedinta care a stricat atmosfera a fost primarul Constantin Stoica de la Colibasi, supranumit Vapor, care prin interventiile sale neserioase a coborat nivelul intalnirii intr-un derizoriu total.

Apoi, curvele masculine care cand este Vanghelie la Giurgiu exerseaza cel mai prost pupincurism, daca este nevoie vin si cu nevestele, iar cand pleaca de la Giurgiu il musca de partea pe care inainte il pupau cu foc.

Ati sesizat sintagma "ULTIMA INTALNIRE DE LA GIURGIU" a lui Marian Vanghelie cu membrii Organizatiei P.S.D. din judet. Se vorbeste insistent in P.S.D. de faptul ca nu se mai doreste realegerea lui Marian Vanghelie ca vicepresedinte al partidului. Inclusiv mircea Geoana vrea sa scape de el. Nu are curajul s-o spuna pe fata dar isi doreste acest lucru la fel de mult cum isi doreste sa ajunga presedinte. Pai daca nu mai este vicepresedinte la partid ce rost mai are sa vina la Giurgiu.

Cativa dintre cei 11 care vor deraia la Congresul P.S.D. de pe linia trasata de Marian Vanghelie, sarbatoreau inca de vineri seara iesirea din "tiranie". S-o intampla asta oare sau s-au bucurat prea devreme (degeaba) ?

   

 

Data introducerii: 20-02-2010

 

Comentarii vizitatori