Pagina 52 ~ DRAGNEA SI VANGHELIE AU ASISTAT LA UN SPECTACOL PENIBIL SI GROTESC

Autor: Iadu Michiduta
 DRAGNEA SI VANGHELIE AU ASISTAT LA UN SPECTACOL PENIBIL SI GROTESC
asdasdas
DRAGNEA SI VANGHELIE AU ASISTAT LA UN SPECTACOL PENIBIL SI GROTESC DRAGNEA SI VANGHELIE AU ASISTAT LA UN SPECTACOL PENIBIL SI GROTESC

Si a castigat. Cu ce pret? Nu conteaza. Nu are nevoie de prieteni si colegi in partid. El are nevoie de executanti. De prietenia si aprecierea lui Lucica si Beianu. A lui Tone si Reli Dobre.
Scandarile disperate ale pustanilor adusi pe un suc de Alin Parfum si Manuel au avut darul sa ii irite atat pe Vanghelie cat si pe Liviu Dragne. Acesta din urma a si facut o remarca, mai in gluma, mai in serios: "Fratilor, se pare ca am fost chemati la un congres al soimilor patriei...".
Maroiu a prezidat sedinta ca guru Bivolaru: la fiecare doua vorbe, era aplaudat si se scanda numele lui, asociat cu doua functii: presedinte si primar. In schimb, contracandidatul sau, Nicolae Barbu a fost huiduit si fluierat, ba chiar jignit de auditoriu, care, dirijat de Maroiu, isi iesise din minti.
"Apostolul" Tone tuna si fulgera de la tribuna, propovaduind apocalipsa dupa Maroiu (in cazul in care s-ar fi pus la indoiala alegerea acestuia). A fost momentul lui de glorie. Maurul si-a facut datoria...
Maroiu a incercat sa forteze si sa obtina, cu ajutorul multimii montate dinainte, 70 de delegati la conferinta judeteana - ceea ce ar fi insemnat 70 de voturi sigure pentru varu' Tone.
N-a fost sa fie, pentru ca Liviu Dragnea si Vanghelie au facut apel la statut.
Si pentru ca i-am amintit pe cei doi "validatori" de la Bucuresti, trebuie sa mentionam ca niciunuia dintre ei nu le-a priit atmosfera. Ambii au plecat rapid si pe fetele lor se citea iritarea. Vanghelie a spus in treacat ca nici daca s-ar fi straduit, nu ar fi reusit sa faca o paranghelie mai mare ca asta.

   

 

Data introducerii: 01-06-2010

 

Comentarii vizitatori