Pagina 75 ~ DRAGOŞ UJENIUC ĪN PANICĂ. CA DE ALTFEL ĪNTREG P:N:L:-UL DIN GIURGIU.

Autor: Caterina ILIE
 DRAGOŞ UJENIUC ĪN PANICĂ. CA DE ALTFEL ĪNTREG P:N:L:-UL DIN GIURGIU.
asdasdas
DRAGOŞ UJENIUC ĪN PANICĂ. CA DE ALTFEL ĪNTREG P:N:L:-UL DIN GIURGIU. DRAGOŞ UJENIUC ĪN PANICĂ. CA DE ALTFEL ĪNTREG P:N:L:-UL DIN GIURGIU.

Nici în visele cele mai urâte Lucin Iliescu nu credea că după rezultatul de la alegerile locale P.N.L. nu va câştiga toate mandatele de parlamentar din judeţul Giurgiu. Evident, vise de nostalgic comunist, pentru că nimeni nu putea crede că P.N.L. ar fi putut obţine 100% din voturi după toate hoţiile şi netrebniciile Guvernului Tăriceanu II.

Problema care se pune este că P.D.L.-ul, pe care Lucian Iliescu a vrut să-l lichideze politic, le-a făcut surpriza să vină cu8 nişte candidaţi care i-au pus în umbră pe candidaţii P.N.L. Comparaţi şi judecaţi: Marius Iuraşcu, un băiat foarte valoros care defilează pe lângă "mult târşitul în rele" Dragoş Ujeniuc. Şi de pe lună se vede diferenţa dintre cei doi. Cât despre raportul dintre Dan Mocănescu şi cezar Măgureanu este exact diferenţa dintre Banca Comercială Română şi falimentarul Bancorex. Măgureanu pare un şcolar nepregătit faţă de un profesor eminent. Ce să mai vorbim de Dan Păsat, capul bătăuşilor şi interlopilor din nordul judeţului, asasinul moral al secretarului Primăriei de la Ogreeni şi profitorul bălţii de l Hobaia ! Nu ştim încă cine o va înlocui pe Doina Dascălu la Colegiul 2. Probabil tot vreun fin al lui Dan Radu Ruşanu. Şi ce dacă !

Cel mai panicat dintre toţi candidaţii pare a fi domnul Dragoş Ujeniuc. Omul care se considera victorios de la alegerile locale, defilând ca acceleratul prin Gara Chitila. Eroare. Candidatul P.D.L. pe Giurgiu, este deja foarte cunoscut, foarte bine perceput şi într-o permanentă creştere de imagine. Şi marea nenorocire este că inclusiv Lucian Iliescu a priceput acest lucru, nefiind dispus să parieze pe un cal mort. Cu atât mai mult în cazul unei viitoare guvernări P.D.L. Motiv pentru care relaţiile Dragoş Ujeniuc - Lucian Iliescu s-au răcit foarte tare. Ca şi temperatura din apartamentele giurgiuvenilor ca urmare a modului dezastruos în care primarul de Giurgiu conduce oraşul.

   

 

Data introducerii: 19-10-2008

 

Comentarii vizitatori