Pagina 84 ~ Dragoş Ujeniuc s-a īntors la prima dragoste ... Lucian Iliescu.

 Dragoş Ujeniuc s-a īntors la prima dragoste ... Lucian Iliescu.
asdasdas
Dragoş Ujeniuc s-a īntors la prima dragoste ... Lucian Iliescu. Dragoş Ujeniuc s-a īntors la prima dragoste ... Lucian Iliescu.

Domnul deputat Dragoş Ujeniuc începea la sfârşitul anului trecut un mariaj politic cu deputatul Valentin Iliescu. Sub egida Partidului Democrat Liberal. În mod sigur nu a fost o căsătorie din dragoste. Mai mult una din interes şi, în mod sigur, una impusă de rudele bogate de la Bucureşti. Vă daţi seama ce bucurie a fost pe capul domnului Ujeniuc să-i dea un pupic drăgăstos domnului Iliescu după ce-l bălăcărise în fel şi chip chiar cu o săptămână înainte de nuntă.

Aşa că domnul Ujeniuc a venit în casa soţului nedorit şi şi-a lăsat geamantanul ... la uşă. Nedesfăcut. Nici măcar periuţa de dinţi nu şi-a scos-o din geamantan. Nici lenjeria intimă. Nici schimburile. Şi a început să umble prin casă. Să scotocească peste tot, să vadă şi să afle. Ca o adevărată stăpână a casei. Numai că mariajul lor nu mergea deloc bine. Pentru că domnul Ujeniuc ţinea la maşina lui mai mult decât la orice pe lume. Domnul Ujeniuc vroia să-şi parcheze Passatul nu în garaj ci direct în sufragerie, la căldurică, să nu-l ningă, să nu-l plouă.

Plus că, pe şest, mai trimitea şi scrisorele de dragoste către marea şi prima lui iubire ... Lucian Iliescu. Ba chiar i-a încolţit în minte, ideea unui mariaj în trei: Dragoş, Luci şi Valentin. Lucru care l-a băşicat tare pe Valentin Iliescu. Care de atunci a început să vadă roşu înaintea ochilor. Era culoarea care îl reprezenta cel mai bine pe Lucian Iliescu.

N-a trecut mult şi domnul Ujeniuc s-a gândit să dezvorţeze de Valentin Iliescu, lăsându-l fără casă şi fără de partid. Ceea ce nu s-a întâmplat. O asemenea gogomănie fiind de neacceptat pentru judecătorii de la Bucureşti, solicitaţi să se pronunţe în acest caz de divorţ.

Şi într-o zi, de marţi – voi aţi spus, 3 ceasuri rele – domnul Dragoş Ujeniuc şi-a luat frumos geamantanul de la intrare şi a şters-o frumuşel la prima lui dragoste. Mult iubitul şi stimatul şi minunatul şi inegalatul ... Lucian Iliescu. Neuitând să ia din fugă şi ce a mai găsit prin lada de gunoi de la poartă.

Casă de piatră, sănătate, fericire şi noroc. Şi să vă iubiţi până la adânci bătrâneţi.

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. 

   

 

Data introducerii: 06-02-2008

 

Comentarii vizitatori