Pagina 19 ~ Dunărea Giurgiu reia campionatul cu o victorie importantă īn deplasare

Autor: Gheorghe BIŢĂ
 Dunărea Giurgiu reia campionatul cu o victorie importantă īn deplasare
asdasdas
Dunărea Giurgiu reia campionatul cu o victorie importantă īn deplasare Dunărea Giurgiu reia campionatul cu o victorie importantă īn deplasare

După o iarnă plină de frământări, Progresul Bucureşti a început prost returul în Liga a II-a. Trupa pregătită de câteva zile de Marius Şumudică a fost învinsă ieri, pe teren propriu, de către Dunărea Giurgiu, cu 1-0, la capătul unui meci slab făcut de către bucureşteni.

Antrenorul gazdelor, Marius Şumudică, a fost negru de supărare după meci. “Îmi asum răspunderea eşecului. Ştiam că va fi o partidă foarte dificilă. Când tu nu marchezi, fotbalul te taxează. Acesta este lotul şi eu încerc să îmi fac treaba cum pot mai bine, ţinând cont că sunt venit la club de marţi”, a declarat Şumudică.

Legat de meci, acesta a fost dominat steril de către gazde. Numai că, după o repriză în care au stat la cutie, giurgiuvenii au lovit repede în partea secundă, prin Ştreangă (47), iar apoi au închis jocul până la final.

Sunt mulţumit de rezultat, dar nu pot spune acelaşi lucru şi despre joc. Este un rezultat bun, ţinând cont de faptul că am folosit trei juniori la start” a declarat Ilie Stan, antrenorul echipei Dunărea Giurgiu.

   

 

Data introducerii: 03-03-2008

 

Comentarii vizitatori