Pagina 54 ~ ELENA UDREA VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE

Autor: Gheorghe BITA
 ELENA UDREA VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE
asdasdas
ELENA UDREA VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE ELENA UDREA VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE

Duminica viitoare sunt alegeri partiale de primar la Floresti Stoenesti. Un prilej extrem de important pentru a vedea cum stau lucrurile in plan politic in cea mai mare si mai importanta localitate a judetului Giurgiu.

Pentru a da un sprijin important candidatului P.D.L. la primaria Floresti Stoenesti, Costel Dumitru, doamna ministru Elena Udrea se va afla in ultima zi a campaniei electorale la o intalnire cu membri si sustinatorii lui Costel din zona. Trebuie reamintit faptul ca doamna Udrea a mai fost in vizita in judet in anul 2007 si chiar in localitatea din nordul judetului unde s-a intalnit cu cetatenii din zona.

De atunci si pana acum, actualul ministru al dezvoltarii regionale si turismului a mai facut  vizite in judetul Giurgiu in doua randuri, una la Adunatii Copaceni si la Baneasa in 2008 si la Comana in 2009, exprimandu-si de fiecare data sprijinul pentru problemele judetului.

Candidatul Costel Dumitru, favoritul alegerilor de la Floresti Stoenesti crede ca acest sprijin - prezenta doamnei Udrea in localitate - ii va sigura victoria din primul tur.

   

 

Data introducerii: 14-03-2010

 

Comentarii vizitatori