Pagina 84 ~ EMIL BOC: “Domnul Geoană are tunurile, AG-urile la dispoziţie să tragă în Guvern. Deocamdată trage cu praştia”

 EMIL BOC: “Domnul Geoană are tunurile, AG-urile la dispoziţie să tragă în Guvern. Deocamdată trage cu praştia”
asdasdas
EMIL BOC: “Domnul Geoană are tunurile, AG-urile la dispoziţie să tragă în Guvern. Deocamdată trage cu praştia” EMIL BOC: “Domnul Geoană are tunurile, AG-urile la dispoziţie să tragă în Guvern. Deocamdată trage cu praştia”

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Partidului Democrat – Liberal, domnul Emil Boc, în cadrul unei conferinţe de presă, a precizat anumite puncte de vedere cu privire la teme de interes naţional.

“Voi face o scurtă declaraţie de presă în urma întâlnirii care am avut-o cu reprezentanţii grupurilor parlamentare, având în vedere priorităţile legislative pentru această sesiune şi în special moţiunea simplă pe taxa auto pe care o vom dezbate în Camera Deputaţilor…

Am discutat pe larg poziţia noastră în privinţa votului uninominal. Decizia BPN este aceea de a susţine şi de a fi în continuare vocea celor 4 milioane de români care au spus "DA" la referendumul pentru votul uninominal în două tururi, adică pentru alegerea parlamentarilor la fel ca şi primarii...

Partidul Democrat - Liberal apreciază că orice formă de vot uninominal este mai bună decât actuala formulă de alegere a deputaţilor şi senatorilor.

Am discutat, de asemenea, despre situaţia politică actuală, am constatat încă o dată duplicitatea PSD şi practica de şantaj pe care o adreseaza liberalilor prin solicitarea unei demisii de onoare. Partidul Social Democrat, dacă doreşte a se revendica, dacă se doreşte a fi partid de opoziţie, atunci trebuie să se manifeste ca partid de opoziţie prin mijloace specifice unui partid de opoziţie şi nu prin declaraţii de intenţie sau prin declaraţii sforăitoare; are la îndemână arma moţiunii de cenzură, dacă nu este la guvernare. Atâta vreme cât PSD nu va iniţia o moţiune de cenzură, el este şi rămâne co-autor al guvernării Tăriceanu-Geoană, este parte integrantă a acestei guvernări şi îşi asumă în integralitate responsabilitatea actului de guvernare”, a declarat liderul PD-L, domnul Emil Boc.

În privinţa declaraţiilor preşedintelui PSD, Mircea Geoană, cu privire la debarcarea Guvernului Tăriceanu, Emil Boc a precizat: “Domnul Geoană are tunurile, AG-urile la dispoziţie să tragă în Guvern. Deocamdată trage cu praştia. Când se va gândi să tragă cu tunurile sau cu AG-urile, îi asigur că noi vom furniza muniţia necesară să tragă cu tunul şi cu AG-ul în Guvern, adică vom vota orice moţiune de cenzură pe care o vor depune la Parlament împotriva Guvernului Tăriceanu. Cât timp nu o face, rămâne o simplă declaraţie de intenţie”.

   

 

Data introducerii: 15-02-2008

 

Comentarii vizitatori