ESTE P.S.D.-UL O MARE CURVA POLITICA ? IGEN

Autor: Tryan TUDORESKYU
 ESTE P.S.D.-UL O MARE CURVA POLITICA ? IGEN
asdasdas
ESTE P.S.D.-UL O MARE CURVA POLITICA ? IGEN ESTE P.S.D.-UL O MARE CURVA POLITICA ? IGEN

M-am saturat de murdariile politice si de jocurile curvesti ale P.S.D.-ului. Voi nu ?

Gratie jocurilor murdare pe care le face Partidul Social Democrat, un reprezentant al U.D.M.R. ar putea ajunge presedintele Senatului si al doilea om in stat. Este singura varianta.

Inlocuirea lui Mircea Geoana la sefia Senatului Romaniei lasa deschise tot felul de posibilitati pentru a stabili cine va fi succesorul acestuia.

P.D.L. a spus clar si raspicat. Un reprezentant din Senat al P.D.L. Blaga, Filip sau Berceanu. Sau poate Anca Boagiu. Ar fi o premiera pentru Romania ca sefii celor doua camere ale Parlamentului sa fie doua femei. Harnice si extrem de tenace.

P.S.D., desi nu are nicio sansa sa mai nominalizeze un viitor presedinte afirma ca il va sustine pe Titus Corlatean.

La distrugere, asa cum o face P.S.D.-ul de multa vreme incoace, acest partid lucreaza subteran ca viitorul presedinte de la Senat si al doilea om in stat sa fie un ungur. De la U.D.M.R. Un foarte bun prieten al pesedistilor si un critic permanent al actualei guvernari. Gyorgy Frunda. Bineinteles fara sa ii deranjeze acest afront total la adresa tuturor romanilor, P.S.D. negociaza sustinerea U.D.M.R.-ului pentru suspendarea din functia de presedinte a lui Traian Basescu.

Si uite asa, pe o gandire politica curveasca, cand a facut P.S.D. altfel, ne vom trezi in caz de suspendare a lui Basescu cu un presedinte ungur.

Se cuvine o intrebare. Este P.S.D.-ul o mare curva politica ? IIIIIGGGGGEEEEENNNNN.

   

 

Data introducerii: 24-11-2011

 

Comentarii vizitatori