Pagina 84 ~ Elena Udrea şi Sulfina Barbu, două femei de succes īn politică, īn vizită la Giurgiu.

Autor: Mădălina Ilie
 Elena Udrea şi Sulfina Barbu, două femei de succes īn politică, īn vizită la Giurgiu.
asdasdas
Elena Udrea şi Sulfina Barbu, două femei de succes īn politică, īn vizită la Giurgiu. Elena Udrea şi Sulfina Barbu, două femei de succes īn politică, īn vizită la Giurgiu.

200 de doamne şi domnişoare democrat-liberale au participat, miercuri, 6 februarie 2008, la Giurgiu, la o întâlnire cu preşedinta organizaţiei de femei a PD-L,  doamna Sulfina Barbu, şi cu secretarul executiv al acestei formaţiuni politice, doamna Elena Udrea, reuniune având ca temă implicarea femeilor în campania electorală pentru alegerile locale şi parlamentare şi rolul femeii în politică.

“Femeile reprezintă 51% din populaţia ţării şi dacă vor şti să îşi prezinte mesajele politice, vor câştiga foarte multe voturi”, a declarat Sulfina Barbu. Ea le-a încurajat pe femeile democrat-liberale să se implice în politică, să se înscrie în cursa electorală pentru ocuparea unor posturi, dar să facă şi propuneri legislative. Pe temele care interesează foarte mulţi români: educaţie, sănătate, administraţie.

La rândul ei, doamna Elena Udrea a spus că femeile ar trebui să fie văzute în politică la fel ca şi bărbaţii şi “să ia nu atât cât li se dă, ci cât li se cuvine sau merită”.
“Dacă acum, potrivit statutului partidului, avem voie la o reprezentare în funcţii de 30 %, am putea să ajungem chiar la 60 %, dar câştigate prin competenţă şi nu prin discriminare pozitivă”, a completat doamna Elena Udrea. Ea a mai spus că, dacă sunt sunt solidare, femeile pot câştiga, atât în politică, dar şi în viaţă.
 
La întâlnirea cu femeile democrat-liberale au participat preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Valentin Adrian Iliescu şi toţi membrii conducerii judeţene a acestei formaţiuni politice, în majoritate bărbaţi.
Femeile din Partidul Democrat Liberal au afirmat că Valentin Adrian Iliescu este un lider care sprijină promovare

   

 

Data introducerii: 07-02-2008

 

Comentarii vizitatori